Ikväll gäller det, allt eller inget, vinna eller försvinna, segra eller dö!

2007-09-24 @ 08:18:32
Ikväll händer det, jag kan knappt fatta. Senariot jag gått och drömt om sedan första gången jag satte mina fötter på Råsunda inträffar ikväll. Det är AIK/DIF i guldstrid. Jag tror inte jag sovit mer än 2 timmar inatt. Det är som om hela Stockholm håller andan. Som den stora tystnaden innan man dyker i, eller i vårat fall tills dommaren blåser i visselpipan. En sak är säker och det är att jag kommer inte slappna av innan vi tagit tre pinnar ikväll.

Det är segra eller dö som gäller ikväll. Jag hoppas killarna kan slappna av och inte tänka, bara spela iskallt på instinkt och krossa aporna. Vi kommer att vinna, det måste vi. Vi vinner därför att vi vill det så mycket mer. Vi vill det ända ner i våra svartgula tår. Fotboll för oss är inget intresse att fylla ut våra patetiska överklassliv med som för djurgårdarna. Fotboll för oss är en religion, en filosofi, en livsstil.  Vi har stött på motgångar, kämpat, fallit ned. klättrat upp och kämpat igen för att komma dit vi är och ikväll är vi hänsynslösa.

Guldet är vårat i år så är det bara!






Kom ihåg mig?







Trackback
-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-