Min vanliga otur

2008-04-30 @ 18:31:28
I vintras då jag taggade party inför nyår sket det sig, då fick jag nämligen influensa. Hur drygt som helst. I valborg hade jag styrt upp middag och utgång med tjejerna men blir det så? Nej jag är nämligen magsjuk. Hela min familj drabbades av farsoten en efter en, jag gjorde allt för att hålla mig undan - jag andades inte ens när jag befann mig i samma rum som någon av det andra men hjälpte det?? Nej.

Det var ju inte för intet jag hade smeknamnet den vandrande olyckan som liten...


Det kanske blir EN ninja turtle :D :D :D

2008-04-29 @ 17:10:54
Daniels sköldpaddor har laggt ägg. Och det Kanske, kanske, kanske blir sköldpaddsungar och då ska jag få en om jag lovar att köpa en UV-lampa, mata den och byta vatten varje vecka. Jag är verkligen hur taggad som helst på en liten sköldpadda. Jag ska uppfostra han och träna honom att göra konster och bita främlingar och äta pizza. Han ska ha ett oranget band runt skalet sitt och heta Michelangelo. Nu gäller det bara att övertala mamma vid tanken på en Ninja turtle i min lägenhet. Jag får börja med en iaf innan jag skaffar fyra. Det dryga är dock att dom lever i 25 år, fast kanmske är det mysigt oxå.



Skitsnack - nej tack. Lägg ner för det är så JÄVLA onödigt.

2008-04-25 @ 20:35:56
Jag är så fruktansvärlt leds på det, överallt, var man än går vem man än är med så kommer skitsnacket. Jag orkar inte höra på det längre. Jag är så fruktansvärlt trött på att folk ska haka upp sig på andra människors fel och brister. Varför kan ni inte se förbi dessa och fokusera på det ni faktiskt gillar med den här personen istället? Alla människor snackar väl skit någon gång och jag själv är inget undantag. Visst finns det lärare man ledsnar på, föräldrar som gnäller, kändisar som fattar konstiga beslut osv men jag säger aldrig någonting som jag inte skulle kunna stå för sedan om jag blev konfronterad.

Viktigaste av allt, jag vill påstå att jag ALDRIG snackar skit om mina vänner. Självklart har de brister men det har väl jag med? Vi är ju trots allt bara människor. Ingen kan vara perfekt. Värst är att höra sina kompisar klanka ner på ens andra kompisar. Även om det inte alltid är så seriöst menat tycker jag det är jobbigt. Förväntar det sig att jag ska sitta där ba "Ja min bästa vän har jättefula skor, är aldeles för smal och kan inte alls sjunga" No way jag känner mig bara jävligt besvärad. Har någon fula skor är det väl bara coolt att personen drar på sig dem och går ut. Och om någon snackar så mycket negativt om andra kompisar när dom är med mig så snackar dom ju förmodligen lika mycket skit om mig när dom är med andra. Nu är jag väldigt obrydd i vad andra tycker om mig, får jag negativ kritik försöker jag snarare lyssna och ta till mig det så problemet slipper upprepas. Får man däremot höra att en nära vän sagt något som inte är kritik utan bara direkt nedvärderande som "hon tror typ hennes frisyr är snygg men den är så ful" blir jag bara förbannad. Dels att det kommer från någon jag bryr mig om och dels för att det är så onödigt, det är väl inte deras "hår".  Att hålla på såhär bottnar det i någon form av osäkerhet hos en själv? Jag ser aldrig ner på människor oavsett hur de ser ut eller vad det gör för jag vet att det alltid finns en orsak till det. Jag kan tycka synd om människor som inte är starka nog i sig själva att fatta sina egna beslut utan ständigt låter sig påverkas av sin omgivning men jag ser inte ner på dem. En del människor verkar vara besatta av att klanka ner på sin omgivning och det är så onödigt.

Ta exempelvis "unga föräldrar" vilket är ett väldigt hett samtalsämne bland mina vänninor. De verkar tro att skaffa barn för dessa människor är någon statusgrej, att man skaffar barn när man är 16 för att man vill ha uppmärksamhet. Hör ni inte själva hur löjligt de påståendet låter? Vem skulle grunda ett så fruktansvärlt stort ansvar på status? Det finns så mycket som sägs grundat på så lite vetskap. Jag hatar när folk utalar sig dömmande om saker de inte är grundligt insatta i. Det är väl en sak att tala för sig själv men att tala för andra? Jag personligen känner mig aldeles för omogen för det ansvar ett barn skulle kräva. Jag vill bara ha mig själv att tänka på och ansvara över innom den närmsta framtiden. Visst jag kanske inte känner full förståelse för dom som väljer att skaffa barn unga men det är ändå deras beslut och de har säkert övervägt för och nackdelar ordentligt. Vad som är bra för mig är ju inte nödvändigtvis bra för någon annan. Jag anser att att vara "förälder" har ingen ålder. Vad jag däremot vet är att jag har varit 16 och att jag har utveklats fruktansvärlt mycket sedan dess. Jag vet saker om livet nu jag inte gjorde då och detsamma gäller förmodligen i framtiden. Jag kan tycka att man genom att fatta ett sådant beslut tvingar sig själv att bli så livserfaren och vuxen i förtid men jag ser absolut inte ner på dom som väljer den vägen. Jag tycker snarare det är jävligt modigt. Dessa killar och tjejer är fullkomligt medvetna om vilka konsekvenser ett föräldraskap kommer få med allt ansvar och med att folk ständigt undrar om de är lämpliga som föräldrar men det gör det ändå för att det känns rätt för dem. Det är fruktansvärt fel att döma dessa människor eller se ner på dem. Det är jävligt modigt och värt att se upp till.

Lägg av att nedvärdera andra. Se till det som är bra i stället, man får ett mycket roligare liv - jag lovar.


Andreas Ekeling - jag kunde inte ha uttryckt mig bättre själv

2008-04-24 @ 19:42:45
Med en knapp halvtimma kvar till avspark A.I.K. - Djurgården gick jag in på svenskafans för att kika på laguppställningarna. Just som jag skulle hämta en öl och bege mig mot TV:n fastnade mina ögon på en text med rubriken "Glenn Hysén - Mannen med de simpla, upprepande och meningslösa klyschorna!" Som jag irriterat mig på den mannen och hans intetsägande kommenterer. Ta bara Arsenal - Liverpool matchen. "Nä, jag tycker inte den här situationen var en straff!" Nej men vad konstigt Glenn, vad kan det bero på?? Inte att du håller på Liverpool iaf...  Nu känner jag mig jätteelak som sitter och kritiserar Glenn, jag skulle kanske inte vara bättre själv i rutan men jag har inte det yrket heller. Jag  var jag ju bara tvungen att läsa texten dock och Andreas Ekeling - jag kunde inte ha utryckt det bättre själv.  Läs själva.

http://www.svenskafans.com/fantv/artikel.asp?id=218476


Dagens roliga

2008-04-24 @ 15:49:11
På religionslektionen håller vi på med Islam. Vi fick se bilder av en Islamsk dans där man ska nå en trans genom att snurra runt runt med armarna utåt.

Daniel: Usch jag skulle spy av det där efter typ fyra varv!
Lisa: Du kanske har dåligt balanssinne Daniel.
Daniel: Nej det är tvärtom, det är då man har bra balanssinne man mår illa vid svägningar. Dom som mår illa av att åka karusell har bra balanssinne och jag mår jättelätt illa.
Jag: Äh det där kan ju inte stämma. Jag mår aldrig illa av karuseller hur mycket dom än snurrar och skakar. Då skulle ju det innebära att jag har jättedåligt balanssinne och det har jag ju inte!
Daniel: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "Hur många minuter sen var det du snubblade sist Frida"

Jag har aldrig tänkt att jag skulle ha dålig balans men jag tvingas kanske inse att Daniel har rätt, jag snubblar ALLTID. Och det är inga små vurpor heller. För ett tag sedan beskrev Marcus mina vurpor som "Du liksom bara försvinner, det är som om någon skulle slagit av benen på dig med ett slagträ och så helt plötsligt ligger du på marken" Det låter brutalt men tyvärr är det sant, jag är så van och det går så fort att jag inte fäster någon vikt vid det längre. Medan alla andra reagerar kraftigt ställer jag mig bara upp igen och fortsätter gå. Senast i tisdags snubblade jag i matsalen tappade brickan med glaset som gick sönder och flög åt alla håll. Hur var det nu med balanssinnet Frida??? Nej tacka vet jag karusellerna, runt runt, upp och ner och fort och hastigt - jag blir aldrig åksjuk.


Matchens lirare

2008-04-23 @ 10:46:06

Spännande match igår med "Italiensk dommare?". Mannen blåste ju frispark för minsta snudd. Detta gjorde att spelet inte fick något riktigt flyt i första halvlek. Det såg ut som om Liverpool skulle vinna och med rätt enligt min mening. Det är alltid svårare att spela på bortaplan men Drogba som jag inte ens trodde skulle vara med innan var en besvikelse. Han var riktigt lat igår, pallade ju inte ta en enda löpning för att skapa lite luckor. Dålig var han väl inte men jag vet hur han kan spela och så spelade han inte igår. Annars tycker jag Chelsea kämpade bra, Terry var som alltid grym. Drog på sig ett kort men i den situationen var det kanske värt det. Matschen går mot sitt slut. Sedan händer det något. I tilläggstiden i liksom 94 minuten då vi alla trodde matchen var över bjuds vi på ett gratis mål. Det var så roligt, Stefan hade just suttit och gnällt på hur sämst Riise var på plan, att han spelade som en banan och att det var dumt av Rafael att byta in honom. Minuten senare gör killen en jävla flygplansdykning och nickar in bollen i eget mål. Seriöst, vad var det? För det första, varför sparkade han inte undan bollen utan dyker ner på mage? Jag kunde inte annat än skratta. Kan ju förstå att Liverpool supportrarna är lite grinaga om Chelsea vinner nästa vecka på hemmaplan och Riise kostat dem deras finalplats. Jag är ju själv Chelsea supporter (åtminstone favoriserar jag dem) så därför vill jag unämna Riise till matchens lirare. Det är ju bara att tacka och ta emot. 



Slutspurten

2008-04-22 @ 13:52:44
Det är helt sinnessjukt hur tiden rinner iväg. Om mindre än två månader tar jag studenten och kommer efter 14 års skolgång för första gången i mitt liv vara fri. Det är så nära nu att jag nästan kan ta på det men ändå önskar jag att jag kunde spela fram tiden i tre veckor för jag håller på stressa ihjäl nu. Det känns helt meningslöst att ge upp skolan sista månaden men det är så fruktansvärlt mycket jobb för att jag ska hinna allt. Dels har jag en matte C kurs jag försökt läsa av på egen hand som ska tentas av, dels mitt färdiga projektarbete som ska in på fredag, två religionsuppgifter, ett naturkunskapsprov, en arbetsmiljöuppgift och en gigantisk bilduppgift som alla ska vara klara om max 3 veckor. Pluss detta jobbar jag och så ska jag hinna med någon fritid. Min fritid den här veckan består av två timmar fotboll ikväll. Chelsea-Liverpol. Jag hade gjort vad som helst för att fse Gnaget igår på Olles men jag var tvungen att plugga (lika bra för dom förlorade) Nervös för ikväll iaf, hur det går med Drogba borta. Jag sätter mitt hopp till J Cole. Men det känns iaf skönt att jag inte är riktig Chelsea supporter, jag favoriserar dem mer. Liverpool är också ett bra lag och jag skulle mycket heldre se att dom vann CL än tex Manchester United.

Det märks att det är vår. Solen tittar fram och lyser ända in i hjärtat och tinar upp våra sura vintermasker. I min skola märker man tydligt skillnad. De aldra flesta är glada och snälla i vanliga fall men nu märker man verkligen skillnaden. Folk ler åt varandra, håller upp dörrar, hälsar och är allmänt trevliga. Det är som om solen tar fram det aldra bästa innom oss. Jag älskar den. Samtidigt som jag vill att tiden ska gå önskar jag att den ska stå still. Min klass, vad ska det bli av oss?, av mitt crew. Vilka kommer man hålla kontakten med och vilka kommer man förlora. Vi är egentligen väldigt olika individer men håller ihop ändå och jag tycker om er alla fruktansvärlt mycket.

Nu är det dags för slutspurten, nu är det bara att hålla andan ända fram till friheten. Jag säger som Jonna, Allt ordnar sig - eller?


Det mest långtråkiga i hela världen

2008-04-20 @ 18:10:36

Jag tror inte det finns någonting på hela jorden jag tycker är tråkigare än matte. Jag får verkligen typ ADD av det. Två veckor tills min jävla matte C kurs ska tentas av och om jag vill ha ett G är det bäst att jag lkägger manken till. Men det är så svårt och framförallt långtråkigt. Fint om någon förklarar vad man ska göra men jag får ju sitta och studera in den helvettes jävla boken på egen hand så då tar det dubbelt så lång tid innan jag kommer fram till någon lösning. Det var verkligen olidligt idag. Jag gjorde ALLT för att slippa räkna, tog 4 timmar på mig att klä på mig och äta frukost. Väl nerkörd vid köksbordet kunde jag inte koncentrera mig. Solen sken ute och jag fick myror i hela kroppen av att sitta still. Fyra timmar, tre kaffekoppar, två tuggummin, 5 sms och 4 gitarrpauser senare var jag äntligen klar med dagens räknemål. Ikväll är det projektarbete på schemat men jag är så olidligt LEDS på skolan :S

Jag förstår verkligen inte för mitt liv dem som tycker matte är intressant. Vetenskap kan vara intressant, särskilt rymden och visst är det bra att det finns formler för att ta reda på allt men det är så tråkigt så jag avlider på stolen. Kanske är det inte lika långtråkigt om man inte behöver kämpa och koncentrera sig så hårt för att förstå den. Fast nog tycker jag det skulle vara vansinnigt tråkigt med matte A igen. För mig är verkligen precis ALLT är roligare än matte.



Min helg i sthlm

2008-04-16 @ 18:02:08
Jag var i sthlm i helgen, det var mestadels najs. Anlände på torsdagen precis så att jag missade matchen vilket inte var så najs men det var ju kul att Gnaget vann! På fredagen drog jag och Mackan in till stan och shoppade. Jag tvinga han att bära allt utom min handväska :P På kvällen var skivan. För första gången i mitt nittonåriga liv fick jag se Marcus i kostym. Det var värt besväret att föreviga på kort även om han körde jeans och sneakers till. Han var sig lik, den enda vid bordet som frivilligt gav sig själv en straffomgång av drickat :P
Jag kände inte så många på skivan men det var kul endå, jag är ju lite av en social kameliont och lyckades mingla runt och snackade med en hel del sköna människor. En tjej hade sånna där as balla gammaldags cigaretthållare som jag lånade. Ser lite sofistikerat ut.


På lördagen skulle vi ut på ett nyöppnat ställe i gamla stan med min gamla klasskompis Emma. Men Marcus leg hade gått sönder så han kom inte in. Han och Mange drog vidare medan jag och Emma stannade. Det var happy Hour så jag tyckte det var lika bra att beställa in 4 öl på en gång. Sedan beställde vi in lite drinkar oxå. Vi hade hur kul som helst.
Söndagen åkte jag hem och jag slocknade kl sju. Nu ere mat.


Jag tror det finns en gud

2008-04-14 @ 22:40:23

Jag hade egentligen tänkt blogga om min helg i sthlm men det gör jag imorgon. Vad som hände ikväll är viktigare. Jag pratar om Hammarby -A.I.K. Det finns en gud.

Jag tycker Gnaget gjorde en mycket bra första halvlek, det var kul att se Piere Bengtsson från start. Han skötte sig riktigt bra bortsett från felpassen men matchens lirare var nog ändå Dulee. Det måste kännas skönt för honom att komma tillbaka. Efter första halvlek var jag övertygad om att ett svartgult mål bara var en tidsfråga men så hände många saker och matchen spårade ur. Det var fulspel från båda sidor men jag tycker Bajen spelade fulare. Jag motsätter mig visserligen inte Arnefjords utvissning men tycker verkligen att Zengin också hade samlat på sig till en. Sedan blir det mål och så börjar "A.I.K." supportrar slänga mynt och papper på Chenko. Seriöst, jag skäms över att ha sånna jävla tomtar i min klubb. Visst, vill det bråka efter matchen - fine. Men låt för i helvette bli att förstöra matcherna och fotbollen. Det går ju ut över A.I.K. som klubb och inte över dom som gör det. Blir så förbannad. Att Norling ska behöva vädja. Jag tyckte så synd om honom, om Nebojsa, om spelarna som kämpade. Sista minuten knäppte jag mina händer och bad till gud för mitt lag. Inte med hat mot Bajen i hjärtat utan men kärlek till A.I.K. De förtjänade verkligen en kvittering. Sekunden efter så blev det straff. Jag var så lycklig att jag skrattade rakt ut. Det värmde att se Örlunds jubelvrål från målet.  Jag tror att det finns en gud.



Vindarna vänder

2008-04-09 @ 19:39:58
Det är så typiskt. Så fort man blir frisk och börjar ta ikapp allt arbete man missat så ångesten släpper lite så lassar lärarna genast på nya uppgifter så man får ny ångest. Värst är alla konstnärliga studiebesök. Jag valde Bild och Form därför att jag gillar att rita och skapa inte för att jag vill gå och diskutera konsthistoria, konstens mening och uttryck och besöka massa konstskolor och gallerier. Igår hade jag tur i oturen. Vi skulle på galeri, jag och Daniel var sena och P-automaten svalde mina pengar utan att ge mig en biljett. Daniel blev arg och sparkade på den varpå det ramlade ut pengar. Han sparkade igen och fler pengar ramlade ut, sen sparka jag och ännu mer pengar kom. Det var roligt. Vi hade kunnat bli rika i mynt om vi inte haft så bråttom. Jag ska komma ihåg den där automaten nästa gång jag ska ut :P

Just nu är jag på bra humör. Chelsea vann igår och går därmed vidare, och jag tar för givet att Gnaget vinner imorgon. Imorgon åker jag till stockholm men det är allt lite typiskt att mitt plan går så jag inte hinner se matchen live. Och solen, det är säkrast att du skiner på mig i helgen så jag kan göra alla här uppe i snöstormen avundsjuka :P


Skenet bedrar

2008-04-07 @ 17:44:29

Jag började dagen med att högljutt skryta om min nya mössa som JAG SJÄLV STICKAT för alla som orkade lyssna. (jag misstänker att min klass blev tämligen leds på mig tillslut) Jag är så otroligt stolt över att det är jag och bara jag som har åstadkommit den. Här har jag kämpat och slitit i timmar på gammalt hederligt vis och resultatet blev en mössa. Det måste vara såhär det känns att föda barn, fast otäckare. 

Jag är fortfarande sjuk och jag varvade med både ipren och alvedon för att orka. Då jag började må sämre och skulle ta en ny ipren upptäckte jag till min (inte exicterande förvåning) att jag glömt dom hemma. Typiskt. Det kändes mycket lockande att hugga av mig halsen för att slippa smärtan. Jag stod ut på bilden med sen drog jag. Jag kan ändå inte göra något på arbetsmiljökunskapen innan jag genomfört intervjun och någon måtta på tortyren fick det ju lov att vara. Jag skulle ju dessutom börja jobba idag och det kändes inte alltför charmigt att stövla in och hosta slembollar över mina arbetskompisar. Trots halsmandlar som körsbär bemästrade jag i alla fall att se pressentabel ut. Tänk vad lite rouge och mascara kan åstadkomma.

image68



Man måste leva upp till sig själv

2008-04-06 @ 19:52:58
Seriöst, hur länge kan ett jäkla halsvirus hålla i sig? Jag börjar frukta att jag fått körtelfeber, men då får halsen skylla sig själv för jag har verkligen inte tid att vara sjuk längre. Idag gjorde jag i alla fall ett litet ryck. Fåfängd som jag är fick jag en smärre chock när jag insåg hur jag förfalligt. Mina annars så omsorgsfullt väl manikyrerade naglar såg förskräkliga ut, håret hängde som tilltufsad halm och mina ögonbryn hade inte sett en pincett på en vecka. Snacka om I lands problem men endå. Mitt viktigaste motto är "Bara för att man mår skit finns det verkligen ingen anledning att se ut som skit" Enligt mig bör man alltid se så bra ut man kan så jag tvingade mig själv att dusha, göra hårinpackning, noppa ögonbrynen och fixa naglarna. Sedan kunde jag åtminstone återgå till att vara sjuk med lite värdighet.


En massa gnäll

2008-04-04 @ 20:10:59
Idag är jag riktigt bitter så idag ska jag gnälla. Om ni inte vill läsa massa gnäll så föreslår jag en annan blogg.

Det är fredag och jag hade massor av roliga planer för helgen men naturligtvis ska jag vara sjuk. Mina halsmandlar är äckligast i världshistorien, dom är svullna ser ut som salamis och den ena är typ dessutom svart :S Farsans kommentar till dem var "Usch, vad ÄR det DÄR för något?" Låter lovande va? På vårdcentralen i onsdags fick jag beskedet "Det är inte streptokoker A, gå hem och vila lite" Dom tyckte det såg "lindrigt ut" IN my ass, jag har i princip bara druckigt kaffe idag. På måndag börjar jag jobba och ska klippa mig och på torsdag åker jag till sthlm så jag måste bli frisk. Annars får min hals skylla sig själv och ta konsekvenserna.

Det allra värsta är trisstressen, jag blir typ psykiskt sjuk av att vara avskärmad från mina polare. Min höjdpunk denna vecka var då jag fick ta på mig min fina nya röda kappa och åka till vårdcentralen - då är det illa. Samtidigt har våren kommit och mitt crew i skolan sitter i stan i vårkläder och äter mjukglass de lyckliga slynorna. Hemma finns det ingenting att göra, mina pengar på mobilen är slut - inte för att det spelar någon roll för jag kan ändå inte prata och på dagarna är det världens sämsta program på TV. Lottodragning vs Tjekisk hästpolo...Yepiiie

Sen alla dessa patetiska reklamer, jag blir så arg. MIG LURAR NI INTE! "Nya ariel tvättmedel och Yes diskkraft tar bort smuts i kallt vatten, värnar om miljön" Jasså ni, men hur mycket KEMIKALIER måste ni då inte ha i de där medlen för att det ska lösas i kallt vatten, de borde gå på ett ut för den stackars naturen. "Max-factor nya mascara", vadå ny??? Det är precis samma jäkla mascara dom har haft i sex år bara det att dom nu har bytt färg på förpackningen från guld till röd....
"Lilla apan Don't eat my bananas" Seriöst, här har dom tagit en stackars liten anorektisk apa och satt in den i en plast natur. Som om det skulle hjälpa aporna att vi köpte proteindricka istället för åt bananer då vi tränade :S För det är ju bara i Sverige som vi äter bananer, ingen annan stans i världen! Och vi äter bara bananer när vi tränar, aldrig annars! Och apor äter bara bananer, ingenting annat och det är bara våran träning som gör att dom inte får mat.... Så sluta ät bananer då ni tränar, då kommer all banantransport, giftbesprutning försvinna, skogar räddas och alla apor blir mätta och nöjda, eller???? Coca colas reklamer är så värdelöst dåliga att jag inte ens orkar gå in på dem...

Sedan har vi Champions league... Jag ville se Chelsea matchen i onsdags men farsan tyckte det var en bra plan att ta bort den kanalen så vi kunde se hocky på annan kanal istället... Jag fick nöja mig med Arsenal - Liverpool. Jag höll till en början på Liverpool, Arsenal känns så fejk, jag menar de ska spela i engelska ligan MEN har de en enda engelsk spelare?? Inte som jag kan komma på.. I alla fall så tycker jag liverpool stundvis spelade riktigt fult men värst var ju dommaren. För att citera en klok man "This is the fucking Champions league" och sådanna missar från domaren får inte förekomma. Jag vill se rent spel och prestationer på toppklas för både spelare och dommare. Jag minns hur jävla grinig jag var i Engelska ligafinalen Tottenham mot Chelsea då inte Chelsea fick den straff de borde fått så jag kan ju bara föreställa mig Arsenal fansens känslor. Oaceptabelt..

Vad ska jag nu gnälla över? Män kanske...primitiva jäkla idioter (Obs, mina killkompisar och dom flesta andra killar undantaget) men somliga främmande män. Gud så leds jag är på vissa av dom! Vad fan tror dom ger dem rätten att börja tafsa på en på krogen bara för att man sagt "hej". Sedan är det verkligen helt omöjligt för vissa killar att se en som en individ och inte som en "tjej".. Jag skulle lätt bli lespisk om det inte vore för den lilla detaljen att jag inte tänder på tjejer. Fast tjejer kan oxå vara svin men dom förstår man sig åtminstone på hur de resonerar.....

Nej nu ska jag kanske pigga upp mig med "på spåret" och önska att John McClane eller Laura Croft ska hoppa in genom fönstret med ett gevär och skjuta mig.... idag är jag bitter......


Irritationsmoment

2008-04-02 @ 17:59:42
Inget kul och vara sjuk men nu har jag åtminstone lite fotboll att kolla på ikväll. Igår kväll körde jag min favorit, hägendazz jordgupp till Champions leugue. Dock blev jag mest irriterad. Jag kan som inte bestämma mig för vad som irriterar mig mest för tillfället, Glen Hyséns kommentarer eller alla dessa onödiga filmningar. Om vi börjar med Glen så har han en grymt jobbig röst men det jag retar mig på är att snubben alltid säger konstiga saker och ska motsäga sig själv hela tiden. Typ "Ja det här var ju ingen vidare presstation av honom jämfört med hur han brukar spela" sedan fem minuter senare ba "Och här ser vi varför han gör sig förtjänt lönen, han har verkligen tagit för sig den här matchen." Man blir ju helt förvirrad. Seriöst, bestäm dig!
Sedan har vi filmningarna. Det är väl en sak att filma då man lirar i korpen liksom men men då alla dessa otroligt skickliga fotbollsspelare i värdsklass slänger sig ner i gräset och gråter som femåriga flickor vid minsta lilla snudd då är det bara pinsamt. Dom här spelarna är så jävla grymma, de har talang och kan spela så jag får gåshud åsså ska dom hålla på fjolla sig. Näe skärpning!


Hemavan

2008-04-01 @ 18:12:18
Jag är sjuk. Som vanligt klarar inte min kropp av för stora påfrestningar. Hemavan var dock sjukt najs. Jag hade saknat att åka skidor så galet mycket, i början var jag sjukt ringrostig men när jag väl kom igång ville jag typ aldrig sluta så roligt var det.
Jag och Rebecca hade även galet kul om kvällarna, vi blev typ värsta lokalkändisarna där :P Alla kom fram och hälsa och viste vilka vi va. Det var galet ojämn "cpdc" så det gick typ 4 killar på en tjej, värsta köttmarknaden och vi fick hela tiden fly från läskiga typer. Dock hittade jag mannen jag planerar att gifta mig med när jag blir stor, dessverre bor han i norge. Men han är längre än jag, gillar fotboll och bäst av allt - han är kock :D

Roligaste var en kväll då vi kom hem, jag kikade på Rebeccas säng och såg att hon spritt ut alla sina saker där och fick en assosiation av ett skatbo med Rebecca som skata där hon samlade på sig saker. Detta tyckte jag var så fruktansvärlt roligt att jag höll på dö. Frustande av skratt hoppade jag in i badrummet ba "REBECCA ÄR EN SKAAAATAAA"

 <-här ovanför kissfläcken sov Rebecca (den var där då vi kom)

 <- Vi är sofistikerade och pimplar rödvin

 <- Den i mitten var min


-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-