Bilderna

2009-06-29 @ 10:52:58
Jag inleder semesterbilderna med ett kort på mig och min lillebror!
Han är inte så liten längre Gremelinen.....



  
     



Home sweet home

2009-06-29 @ 10:25:36
Så var jag hemma igen. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Nu har jag sett det mesta av Sverige, från Hofors till Vännesborg till Götet till Västkusten till Östkusten till Trosa. Massa bilåkning, sol, vänner, trerättermiddagar och vin. Sommarens trend till grillat kött verkar vara rabarberchutney som jag fått smaka tre gånger under veckan. Gott fräsht och somrigt. Lite bilder från trippen kommer snarast!

Full fart framöver i Umeå. Jag har uppdyk ikväll, stranden imorgon och massa vänner jag ska hinna träffa innan det bär av mot stockholm och sedan Hultsfred och Metallica!


Roadtrip update

2009-06-24 @ 18:41:02
Midsommar blev en hel grym kväll. Tyvärr glömde jag kameran ute hos Jenni så bilderna kommer senare. Det var synd för den hade varit kul att ha under min familje roadtripp i Sverige. VI besöker alla möjliga sköna människor och platser. Ah familjelivet! Mamma och Oskar gömmer sig bakom hörlurar och jag och farsan sjunger med till Bruce Springstean. Solen bränner genom bilens rutor så vi har köpt sånna där fönsterskydd till bilen som småbarn brukar ha. Svarta katter skyddar mig från ljuset.

För tillfället befinner jag mig på västkusten utanför Göteborg. Igår hälsade jag på Andreas och hans tjej, vi drog på Liseberg och lyxmasken vann 3 stjärnvinster, 5 förstapris och två andra pris. Dock var han väldigt generös så jag har fått med mig choklad så att jag klarar mig ett bra tag framöver. Kan vara bra att ha i bilen utifall att pirayan blir kinkig.

Idag har det varit strålande sol och jag har njutit på västkustensstenhällar med faniljen. Jag tog mig även en simtur i havet. Det marina livet är riktikt läckert härnere. Jag såg krabbor, musslor, snäckor, konstiga alger, maneter och stjöstjärnor. Det var synd att jag inte hann göra mitt uppdyk (det sköts upp pga regn) innan vi kom hit så jag hade kunnat dyka här - det hade säkert varit ballt.


Midsommarplaner

2009-06-18 @ 21:57:07
Imorgon är det midsommardags igen. Förra året var en härlig kväll. Det var fest hemma hos mig och grannens beige/gråa katt -> also known as PARTYKISSEN strosade in och ut ur huset och ägde hela festen.

  
Partykissen i egen hög person!

Efter en sliten avslutning på skolan och jobbet ville jag i år bara fira en lugn midsommar med familjen och Viktor. Mamma hade köpt massa gott och vi skulle grilla. Men så lämpade det sig inte bättre än att Mamma och Pappa igår blev inbjudna till ett par vänner som dom väldigt gärna ville fira med. Vips blev familjemyset dissat. Jag hann knapt tänka tanken vad jag och Viktor skulle göra (om vi skulle följa med eller om jag sjulle ringa någon kompis) innan vi fick en sista minuten inbjudan till Em:s kompis Jenni som har sommarstuga på en ö där vi skulle övernatta, grilla och bada badtunna - vilket lät ubermysigt och var svårt att tacka nej till, särskillt efter att familjen dissat mig. Så nu taggar jag en supermidsommar i goda vännes lag! Hoppas alla får en härlig kväll imorgon.


Mina senaste bravader

2009-06-16 @ 14:03:53
Dom senaste sju dagarna har jag haft mer otur än vanligt. Jag har lyckats med att slå sönder en stor glasburk dressing, en porslinsmugg. Jag har spillt ut två glas vatten i skrevet på min kompis, spillt ut två koppar kaffe över mig själv. Jag har snubblat och gjort ett magplask i vardagsrummet, jag har skjutit en pil i Oscars trä golv och så har vi incidenten igår hemma hos Stefan och Em. Jag skulle göra kaffe men mindes inte riktigt hur deras kaffe mackapär fungerade. Jag står på golvet i vardagsrummet och Em ligger på soffan.

Frida: Hur gör man med filtret här?
Emmy: Du skruvar på det, men gör det inte här för det är massa sump kvar. Frida gå in i köket!
Frida: Lungna dig jag ska inte öppna den här. Hur gör man med den här delen då?
Emmy: Du drara bara där nere, men gå in i köket.
Frida: Nähä det funkar inte för det testade jag förut. Kolla här.... SWOSH

Det funkade, och gammal kaffesump flög ut över deras matta, deras golv, deras soffa, deras dator, Emmys jeans och på bordet. Sedan skämdes jag lite så jag damsög hela vardagsrummet.


Vad är det för sjuk värld vi lever i?

2009-06-09 @ 19:13:11
Jag ska aldrig mer sätta mitt telefonnummer på någonting via internet! Den senast veckan har det ringt en massa människor och erbjudit mig alltifrån kalsonger till 3 nr av "min ponny". Samtalet idag tog ändå priset..

Jag: Hej det är Frida
Annonym röst (som pratar både på in och utandningar): Nemen HEEEEJ! Jag ringer från kiss och bajs och vi vill belöna dig med en pressent! Alla våra kunder är så nöjda med den här produkten, ja den är helt mirakulös. Bla bla bla bla bla bla du går ner tio kilo på två veckor utan att banta.
Jag: Tack det räcker med information! Jag behöver inte gå ner i vikt.
Anonym röst: Men du behöver inte äta dom i 2 veckor, du kan prova dom i några dagar och bara gå ner några kilo. Det är helt gratis!
Jag: Tack men nej tack. Jag råkar faktiskt vara SKITSNYGG.
Anonym röst: Eh jaha, ja då får jag tacka för mig
Jag: Klick

Seriöst? Vad är det för ett fräckt företag som ringer runt till kvinnor i 20 års åldern och försöker kränga på dem bantningspiller? Tur för mig att jag har världens kanske största kvinnliga ego.


V som i VÄRD!

2009-06-08 @ 22:52:45

Jag är så glad över att jag har Viktor. Han kompleterar mig så bra. Medan jag är impulsiv, sprallig och busig är Viktor mer eftertänksam och jordnära. Han får mig att tänka igenom mina galna infall och förhoppningsvis får kanske jag honom att vara lite mer spontan. Men det jag tycker bäst om med min pojkvän är den egenskapen han är en bra kompis.  Trots att vi är olika är vi ändå väldigt lika och jag kan ha så fruktansvärlt kul ihop med honom ibland. I Lördags hade vi världens (enligt mig) ultimataste dejt! (Om man nu kan kalla det för dejt då man redan är ihop). Först var vi hemma hos mig tog några glas och såg fotbollen med farsan, Lena och Leif. Därefter drog vi in till stan där vi joinade Daniel och Linn på Cover Club. Tyvärr höll sig Linn och Daniel mestadels på den lite sämre halvan av lokalen där det spelas schlager. Jag och Viktor däremot röjde loss på Hårdrock-sidan. Vi drack Jack o Cola, Jäger o RedBull och hoppade runt som två lyckliga idioter på dansgolvet. Jag har fortfarande ont i huvudet efter allt headbangande. Som vanligt knycker jag bilder av Daniel - mannen med kameran. Jag måste börja ta med mig min egen.

     

  



Från inget liv till Whitesnake och Gayklubb

2009-06-05 @ 19:30:07

Jag är ledsen för dålig update här på bloggen men det har sina orsaker. De två senaste veckorna har jag i princip inte haft något som helst liv - eller åtminstone ingen fritid. Jag har jobbat mellan 8 och 5 och på kvällarna har jag slitit med min och Dannes B - uppsats (som nu tack och lov äntligen är klar). Dessutom har jag agerat sambo åt min mörkrädda kompis Em vars pojkvänn varit bortrest och även försökt hinna med min egen pojkvänn. På de yttepytte enstaka timmar jag haft fria har jag försökt klämma in diverse andra kompisar. Jag har pendlat som en stressad kanin mellan hemmet, Em, jobbet, Universitetet, Daniel och stan. Jag har ALLTID varit 15 minuter för sen, sovit mindre än 6 timmar per natt och varit allmänt förrvirrad.

Förra helgen hade jag dock tilstymmelse till liv jag ämnat blogga om sedan dess, så här kommer det - en vecka försenat. Solen sken! Jag och Daniel satt på min uteplats och rökte vattenpipa, blandade Mojitos, drack vin och åt kex med ost. Senare på kvällen begav vi oss in till stan däe vi tjuvlyssnade ett tag på Whitesnake. Vi stod utanför staketet till scenen där dom spelade eftersom ingen av mina BAJS kompisar ville köpa biljett med mig och se dom innanför staketet. Om det räknas att ha sett dom på utsidan så har jag nu sett dom 3 gånger. Jag håller inte med journalisten i VK som hävdade att Coverdale började bli gammal och sliten. Journalisten skulle må bra av att lyssna på Judas Priest eller Guns live. Sist jag såg dessa band satt Robert Hallford ner hela spelningen med micken en centimeter från munnen och mr Rose försvan ca 10 minuter mellan varje låt han framförde (jag misstänker att han andades syrgas).

Senare på kvällen joinade vi två brudar i klassen på Gay klubb. Det var en intressant upplevelse. Jag hade aldrig varit på en gayklubb förut. Det var skönt att bara kunna hänga med sina kompisar, dansa och ha kul utan en massa slibbiga killar som hängde efter en men det var samtidigt en ganska speciell upplevelse. Mitt enorma ego fick sig en liten törn. Jag är nämligen inte alls så attraktiv i lesbiska kretsar som jag föredrar att tro. På en scala mellan 1-10 blev jag scorad som en 0:a, 3:a och 5:a (men jag misstänker att den sista tjejen bara sa det för att vara snäll). Här kommer lite bilder från kvällen jag knyckt av Daniel. Enjoy!

          



-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-