Bilder från återsittningen

2008-11-28 @ 13:41:27
Jag lovade er ju bilder från sittningen. Jag tog inga själv så här kommer ett par jag knyckt av diverse andra på facebook. Eventuellt kommer det fler bilder senare om jag lyckas få tag i dem från förfesten oxå.


                                             MÅNTIARA ANFALL!

  
   
   


Varm innombords

2008-11-27 @ 17:11:19
Idag har jag städat hela övervåningen. Damsugit och gjort fint. Ställt ut röda ljusstakar och fäst upp snöflingor i köksfönstret. Jag och mamma har bakat enorma lussebullar (då behöver man inte ha dåligt samvete om man äter flera man orkar bara en) med massor av russin i och snöflingor stora som dun yrde utanför fönstret. Efter det slog jag in julklapparna jag köpte på stan med Rebecca i måndags. Jag tycker det är så mysigt när det närmar sig jul jag blir liksom varm och harmonisk i hela kroppeni hela kroppen. Jag sjunger då jag städar. Det kan bero på något annat oxå - Frida Julia Nygren är kär förstår ni. Så att det pirrar i magen och jag ler. Livsfarligt jag vet men samtidigt otroligt härligt. Just nu walkar jag on sunshine.

Det blir otroligt skönt med helg. Mamma och Pappa ska till IKEA på fredag och har tvingat mig att vara hemma med Oskar (som är 15 år och knappast i behov av barnvakt) .Därför ska jag ha EGO kväll och jag är hur taggad som helst. En hel kväll bara för mig. Jag ska bada skumbad och göra inpackning. Kanske testa alla ljuvliga hårprodukter från tigi som jag köpte på Jennifers vippkväll. Köpa precis så mycket gelégodis jag vill utan att någon gnäller att det är äckligt. Välja dom Chipsen, dippen och lerren jag är sugen på, se filmerna jag aldrig får se då jag är med kompisarna och bara fetta och mysa :D På Lördag har jag förmodligen fått nog av mig själv och för att inte börja klättra på väggarna måste jag dela ansvaret över mig med någon annan, kanske jag hänger med någon kompis ut någonstans. Men jag ska iaf ha en alkoholfri helg.


Julpyssel

2008-11-24 @ 16:52:28
Igår var en mysig dag, nämligen julpysseldag. Vi gjorde änglar, julkort, örhängen, julgrisar, pepparkakehus åt julgrisarna och jag pimpade mina adventsljusstakar. På Emmys initiativ gjorde jag världes snyggaste örhängen som jag beslutade mig för att Annica ska få i födelsedagspressent så jag kan tyvärr inte visa dem här i bloggen förrän den 4 december.

   
  
  



Helgen

2008-11-23 @ 11:46:16
I fredags var det dags för film sittning. Det var hur kul som helst, alla var så snyggt utklädda. Jag glömde min kamera men jag har en känsla av att det innom ett dygn kommer ligga x antal bilder ute på facebook som jag kan sno och lägga upp så får ni se hur  fina (eller i vissa fall fula) alla var!
Kvällens nördigaste höjdpunkt var då en snubbe tog tag i min axel och sa "Ursäkte jag tror du tappade något" Jag såg mig omkring på golvet utan att upptäcka någonting då killen utbrister "Farten" Oj så rooooligt det var.
Till att börja med var jag lite bitter över att befinna mig på köttmarknaden utan att min pojkvänn var där (han är hemma och hälsar på föräldrarna i veckan) men det löste sig själv då jag är en mycket uppfinningsrik människa.
Jag var lite orolig att min korta kjol skulle flyga upp på dansgolvet så jag lånade mina egendesignade "Jag hjärta hemorojder" kallingar att ha utanpå strumpbyxorna. Efter en viss mängd alkohol tyckte jag att det var en rolig idé att fylla ut snopp utbuktningen med toalettpapper. Inte för att skryta men jag blev väldigt välutrustad, för att inte tala om hur effektivt det var att flasha mot alla slibbiga killar som försökte ragga på mig. Den verkade ha mycket stötande effekt på alla faktiskt, min kompis Emil krävde tillslut att jag skulle ta bort den (han var säkert bara avundsjuk för att min var större). Då Corona stängde skulle vi fyllekäka men dom hade tagit bort vårat fyllekäksgatukök så vi drog och gjorde äggmackor istället - kalas fyllemat.

På lördagen var jag sjukt sliten och bestämde mig för att nästa helg ska jag vara nykter. Jag sov och åt hela dagen. Ej samtidigt dock. På kvällen kom Daniel och Ida och hade med sig bakispressenten nummer ett nämligen tre stora Bens'n'Jerrys vi kalasade på. Egentligen tycker jag bäst om Pish food men jag hade sådan häägendasz jordgubbsglass abstinens att det fick bli en jordgubb och cheasecake. Den funkade som muta för att jag skulle låta mig övertalas av Danne att se på århundradets sämsta film "crossroads" så att han fick dregla över sin Brittney. Efteråt då jag och Ida ville se Beck tog det typ fyra sekunder innan "NEEEJ GUD VAD DÅÅÅLIG DEN ÄR" inget tålamod där inte...


Hulken

2008-11-19 @ 18:49:31
Jag var nyss och tränade så svetten rann. Jag tror aldrig jag varit på ett så jobbigt pass. Jag kunde riktigt känna hur mina biceps pumpade och växte under huden. Efter passet hade jag mjölksyra i benen, armarna, magen och ryggen men ack så stolt jag var. Jag visade skrytsamt upp mina muskler för Pirayan och Farsan vid köksbordet - dom blev måttligt imponerade. Själv är jag asnöjd, stod och spände mig framför spegeln i säker 15 minuter. Snart lever jag upp till det ironiska smeknamnet mr biceps jag fick på Graspop. Då blire synd om den som bråkar med mig.



Sneak Peek

2008-11-17 @ 18:01:19
På fredag är återsittningen. Temat är film och jag ska vara Sailor Moon. Här kommer en Sneak Peek på min dräkt. Men vita handskar, smink, måntearan, halsbandet och naturligtvis två tofsar på huvet tror jag det blir KUNG. Hoppas jag hittar en trollstav oxå för den ultimata förvandlingen. Kan jag stå och svänga med den på dansgolvet i 3 timmar vilket det ungefär motsvarar för Sailor Moon att förvandla sig.



Hur mycket är det möjligt att skämma ut sig själv innom loppet av en vecka?

2008-11-16 @ 14:20:50
Denna vecka har jag verkligen överträffat mig själv i att skämma ut mig. Jag har slagit sönder en glasskål på ICA Maxi, startat larmet på Statoil på teg, slagit sönder en stor julkula inne på Åhlens och för att inte tala om kattastrofen med dom lurviga handbojorna i samhuset...... Varför kommer inte ett svart hål och slukar mig ur tomma intet ibland?

Historien tar sin början förra veckan på ett Dildo Party. Jag hade druckigt mig rätt dragen då jag lyckas spilla ut ett glas vin över värdinnans matta (detta hade dock inget med alkoholen utan bara med min katastrofala klumpighet att göra) I alla fall hade värdinnan bara 200 kr kvar till en av dom olika nivåerna så jag beslöt mig att köpa någonting som kompensation för mattan. Det blev ett par svarta lurviga handbojor. Kinky I know...
I alla fall dök Elin upp i måndags med ett lurigt smil och repliken "Frida jag har ett litet paket till dig" varpå hon räckte över en brun påse. Det tog ett tag innan jag fattade vad det var då jag totalt lyckats förtränga situationen. I alla fall bestämde jag mig för att det var lite roligt och slet upp påsen och kikade på handbojorna och skrattade. Inte mer med det, jag går för att handla lunch i cafeet uppe i samhuset. Min sko fastnar i näst översta trappsteget, jag gör ett magplask ner i det proppfulla cafeet och vad????? flyger iväg längs golvet om inte mina svarta lurviga handbojor.....HRM lycka till och slingra er ur den situationen!


Gayig underton?

2008-11-12 @ 23:24:34
Idag hamnade jag och Danne (ej ovanligen) slö tittande framför TV:n då vi plötsligt får se Astrid Lindgrens Nils Karlsson Pyssling dyka upp i rutan. Vi blir båda förtjusta eftersom vi inte sett den sedan bardomen. Dock dröjer det inte länge innan vi konstaterar att Bertil och Nils är bögar. Tänk vad roligt om Astrid medvetet lagt en gaykärlek mellan sina karaktärer. Danne hittade länken som steg för steg beskriver deras kärlek här


Ska vi göra skink-paj av AIK???

2008-11-10 @ 21:45:34

Jag hade tänkt skriva ett ilsket inlägg om Ola och Styrelsen men jag tappade tråden för det är egentligen inte dom som verkligen betyder något. Det är det hela AIK som gör och jag skriver en istället en sorgsen krönika och en fråga till hela AIK.


Jag känner att ordet AIK glider mot en annan betydelse än det en gång gjorde. En gång betydde AIK fotboll, kärlek, stolthet, kultur, respekt, glädje och gemenskap. Kommer innebörden av ordet AIK snart betyda någonting annat? Med Norling, Granfelt, Novakovic och förmodligen snart Tjernström och Rubarth borta finns inget kvar längre av gamla AIK. Det är självklart att en klubb behöver förändring och nyförvärv då och då. Jag har sett både spelare, VD:s och tränare komma och gå och det är okej till en viss gräns. Men med en tränare som inte håller på AIK och med spelare som inte spelat mer än en säsong i Gnaget är inte samma sak, det är inte samma hjärta. Det går inte att rensa ut allt det som är AIK för vad blir då kvar?  

Man kan inte baka en köttfärspaj, ta bort fyllningen, ersätta den med skinka och broccoli och fortfarande kalla det köttfärspaj. Jag kommer alltid att hålla på Gnaget men om allt det som är Gnaget blir något annat? AIK känns inte längre som Allmänna Idrottsklubben utan som ett företag med styrelsen som diktatur med syftet att tjäna pengar. Jag blev fruktansvärt ledsen över att Norling fick sparken. Han har hjärtat på rätta stället och jag har full övertygelse om att han hade kunnat ta laget långt. Just nu behöver Gnaget Rikard Norling och Nebojsa Novakovic. Samma sak gäller fansen, nu behöver AIK oss. Jag vill inte se en enda till tomte på läktaren kasta in mynt på planen eller förstöra fotbollen på annat vis.


Jag vill att AIK ska förbli fotboll, kärlek, stolthet, kultur, respekt, glädje och gemenskap.

Jag vill varken ha en styrelse, en tränare, en fotbollsspelare eller en supporter i AIK som inte tror på varumärket AIK!

Jag vill inte ha en styrelse som har som högsta mål att tjäna så mycket pengar som möjligt i egen ficka.

Jag vill inte ha en tränare eller spelare som ser AIK som någon övergångsperiod till någonting bättre.

Jag vill inte ha en supporter som beter sig illa och förstör fotbollen.


"Det är inte okej för Sveriges största fotbollsklubb att inte vinna någonting på elva år" läste jag nyligen.

- Är det okej för medlemmar av Sveriges största fotbollsklubb att inte tro på den? undrar jag



Sparka Norling? Målös av Ilska

2008-11-10 @ 14:32:32
Jag läste nyss ett pressmedelande på msn. Vad i helvette??? Jag är målös av ilska.
Vi var så längst ner i skiten då Norling kom in som en riddare i blank rustning och lyfte oss till en Allsvensk andraplats. Norling har alltid haft mitt stöd och mitt förtroende och enligt min mening är det ingen tvekan om var hans hjärta står. Är det någon som ska ha del i skulden för Gnagets brister är det väl Ola Andersson!!! Enligt min mening kan han återgå till sina färgpennor och sitt ritbord. Hur i helvette kan klubben sälja iväg spelare som Wilton och Boateng - och till underpris dessutom, i en tid då dessa är avgörande? Och alla andra spelare klubben köpt in som inte alla passat i laget????
Rikard och Charlie är rätt för våran klubb!

Följer nu presskonferansen som hävdar att hela styrelsen är eniga i beslutet. Det gör mig ledsen för jag tycker dom gör fel. Jag har inget emot Stahre men han har inte samma erfarenhet som Norling eller samma hjärta för klubben. Jag kan inte uttrycka mig annat än att jag är ledsen för det som skett. Det är jag


En dag blir det våran tur igen.

2008-11-09 @ 19:52:15
Idag säkrade Ingelsten guldet för sitt Kalmar. Trotts att det inte var någon direkt action på planen kände jag av stämningen och det värkte lite i hjärtat. Jag såg människor i 50 års åldern som grät av lycka. Jag funderade på hur länge dom fått vänta. Jag tänkte på han i AMF reklamen som följer sitt lag i ur och skur genom åren innan han äntligen får se dem ta guld. Jag har väntat på det ögonblicket sedan jag var 12. Jag har suttit och kollat på klipp och videos från Gnaget gamla glansdagar, då Nebojsa, Gary och Vadim dominerar planen och drömt om att få vuxit upp på den tiden. Drömt om att en dag kommer vi vara där igen. Väntat på den dagen. Jag har hängt med AIK ner i superettan och upp igen. Jag har kännt glädje och smärta i samband med fotbollen. I år var tyvärr inte vårat år heller men jag vet att en dag är det AIK som tar hem segern igen. Och den dagen kommer jag vara där uppfyld av tårar och lycka.


Retarded

2008-11-07 @ 15:40:58

På ett dygn har jag överträffat mig själv i klumpighet och att göra bort mig.

Igår skulle jag till Viktor och Anton för att lira kort men bensinmätaren låg i botten så jag stannade för att tanka. Väl framme fick jag inte upp det jävla locket hur jag än försökte och tvingades gå in som någon blåst bimbo på bensinstationen och be om hjälp. (Att jag är innehavande av ett långt blont hårsvall gav mig knappast någon fördel i denna situation). Då jag sedan skulle tanka hade jag missat en mycket liten men  MYCKET VIKTIG gul skylt, nämligen den att det inte gick att betala i kassan efter kl 19.00 utan endast med kort. Klockan var 19.14. Då jag stoppade in slangen och började tanka gick altså larmet igång på bensinstationen och tjöt skoningslöst. Panik panik panik, se sig omkring, överväga att rusa in på stationen ännu en gång men lät bli, läsa skylten, upp med handväska, upp med plånbok, ut med kort, in med kort, knappa in kod, tystnad. Jag tankade blixtsnabbt sedan och åkte fort därifrån.

Nej nej nej, kvällen är inte slut än mina vänner. Viktor skulle förbi på Ica Maxi och köpa en bok till sin pappa i fars dags pressent då jag hittade några glasskålar jag ville ha. Precis i kassan då jag betalat och ska gå därifrån tappar jag en av dom i golvet varpå den går söder och glassplitter flyger åt alla håll. 


Imorse var det dags för mig igen. Jag är nämligen Retarded på mornarna. Jag hade parkerat på skolan och köpt biljett. Av någon anledning så stoppar jag in nyckeln i startlåset och vrider om istället för att lägga biljetten i fönsterbrädan. Jag höll inte ner kopplingen vilket resulterade i att bilen tog ett häftigt skutt frammåt ut på gräset. Jag ruskar på huvudet, låser dörren ordentligt och går därifrån medan jag upptäcker att jag fortfarande går och håller i den förbannade biljetten.......



Skrik och gapsjukan

2008-11-06 @ 16:50:35

Imorse började jag kl 09.15 och vandrade (som valigt mentalt efterbliven före kl 12.00) in i föreläsningsalen med en stor mugg kaffe i hopp om att vakna. Danne hade vaknat på sneaky sidan och var sjukt dryg, kastade papper på mig och mitt kaffe och kallade mig sliten. Så här såd det ut....
 


Efter ungefär en timma i salen hade jag vaknat och det kröp i hela kroppen på mig. Det var så långtråkigt att jag höll på att få den faaaarliga Skrik och gap sjukan. Då vi äntligen fick rast begav jag och danne oss till Humanistshusets tidsmaskin (hiss)  och åkte till 1300 talet (institutionen) en sväng. Vi råkade ta med oss ett 1300 tals monster tillbaka.
Då jag var klar med plugget körde jag spinning för att bli av med lite överskottsenergi - och för att kunna springa utifall att 1300 tals monstret försöker äta upp mig imorgon.



-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-