Skräp nacke

2009-02-25 @ 21:48:34
Det är helt sinnessjukt hur muskler kan göra så ont. Jag har haft jätteproblem med nacksmärtor och i förrgår domnade hela min högra sida av högerhanden och armen bort - som tandläkar bedövning så jag gick till en napprapat. Det var tydligen illa ställt med mina muskler och nerver, han drog ut kotor, gav musklerna elshocker och stack nålar i mig. Han var jätteduktig men jag kunde naturligtvis inte låta bli att vara där och peta, sträcka, dra och massera sedan så nu har jag hur ont som helst. Igårkväll klarade jag inte ens av att sitta upp och missade CL till min besvikelse. Jag hoppas musklerna lugnar sig innan vi åker till thailand för det blir inge kul att sitta på ett plan i 14 timmar med en sådan här skräp nacke kan jag lova!


Inte helt fel

2009-02-22 @ 15:30:18
Idag var det återigen snöstorm då jag vaknade. Man kan ju tycka att en meter snö över gräsmattan är mer än nog men det tycker inte moder natur. Just nu känner jag mig inte helt och hållet  negativ till den globala uppvärmningen. Idag var Viktor en ängel och skottade så då slapp iaf jag. Thailand om en vecka känns ju inte helt fel nu altså. Jag och Em ska investera i varsin luftmadrass och ligga och glänsa i det turkosa vattnet med en tropisk drink i handen. Hoppas det är iskallt då jag är borta så alla får bli riktigt avundsjuka :D.


My first list

2009-02-16 @ 22:40:49

Jag har aldrig tidigare haft någon lista i min blogg, men nu blev jag tydligen utmanad av Anna och cool som jag är antar jag självklart utmaningen. Eller så utmanade hon någon annan Frida som är Sveriges vanligaste namn och så skämmer jag ut mig själv. Alla människor älskar ju att prata om sig själva och jag är inget undantag så here it goes!

SENASTE...
Film du hyrde: One flew over the cuckoo's nest
Film du köpte: Eh.....Percys tårar tror jag (pappa betalade)
Låten du lyssnade på: DIO - don't talk to strangers
Låten du hade på hjärnan: Mad world
Låten du laddade ner: Dawid Bowie - Space Oddity
Personen du ringde: Oskar - jag var för lat för att gå in i rummet bredvid

FAVORIT...
Mat: Indiskt, asiatiskt, Italienskt, Mexikanskt, kulinariskt - frågan är vad jag inte äter
Låt: Eagle fly free
Sak att göra: Köra vattenscooter eller raca nedför ett fjäll på skidor i lössnö
Sport: Fotboll, fotboll och hmmm fotboll (kan se hockey i nödfall)
Kläder: Klänning och stora T-shirts
Film: Alla klassiker inom skräck, action, western och kultur - absolut inget kärleksdravell
Bil: En hummer - men än har jag inte kört någon

SENASTE...
Bok du läste: News culture - studielitteratur
Personen du fick mail av: Min mamma
Personen du fick brev av: Mitt jobb - kopia av skatteredovisningen
Personen du fick sms av: Viktor

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Pluggat, tränat, whinat över att jag inte är 21
Var det kul: Att veta att jag måste bli äldre innan jag får göra det jag vill???
Gillar du att slåss: Love it - gör det tyvärr alltför sällan då jag är så civiliserad av mig
Vad ska du göra ikväll: Ta ett bad, äta choklad och tjura över MC kortet ytterligare
Är du seriös: Jag kan vara
Vad är du allergisk mot: Penicillin, Per Gessle och Nothing Hill
Var har du ont: I ryggen
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Ja - det kan jag faktiskt
Favorit serie: Sex and the city och Entourage

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Mjaaa
Var du glad igår: Ja, jag byggde pussel
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja, grannen tex
Vad dansar du till: Rock makes me go wild
Stockholm är: Min hemstad, mitt hjärta, AIK
Göteborg är: fullt av människor som heter Glen och luktar fisk
Kan du sjunga: Ja - fast kanske inte bra
Mer värt än guld: Emmy
Spaghetti eller makaroner: Spagetti
Ett land jag helst vill besöka: England
Sparar till: Resa, lägenhet, MC kort, fallskärmshoppning, forsränning, bungy jump, dykar certifikat, hummer, festivaler och fotbollsmatcher
Väntar på: Sommaren, allsvenska premiären och Thailand
Pålägg som gäller: Jag är för trött för sådan lyx om mornarna
Dagens dryck: Mitt eget soda streamade vatten - blä jag väljer Loka i framtiden.



Fan jäkla piss skit

2009-02-16 @ 14:33:46

Idag är jag bitter
Här trodde man att då man äntligen fyllt 20 var alla åldersspärrar som är värda att passera passerade. Jag får gå på systemet och kommer in där jag vill komma in och ta mitt efterlängtade MC kort????  men ICKET SA NIKE. Idag tog jag mig själv i kragen, ringde upp Trafikskolan, frågade om utbildningen och bokade tid för att börja övningsköra med en stor motorcykel. Men.....då jag uppger personnummer får jag reda på att jag inte får ta tungt MC kort innan jag fyllt 21. Det var det löjligaste jag hört. Med motiveringen att "Det är en väldigt tung hoj" Jag lär ju vara mycket starkare då jag fyllt 21, jävla Sverige och dess regler!!!! Människor som är yngre än mig vinner Idol, blir filmstjärnor och tjänar miljoner på sina bloggar, människor som är yngre än mig och ändå åstadkommit så mycket mer än jag. Livet springer förbi utanför fönstret utan att jag får något gjort och det enda jag vet att jag vill som inte kräver 100000000000kr är jag tydligen för ung för att göra - ironiskt va? Nu måste jag altså vänta i 10 jävla månader till fan jäkla piss skit.

Jag får väll kolla upp vad det kostar att ta dykar certifikat - något som jag oxå vill ha. Förmodligen kostar det 40 000 eller har en åldersgräns på 50.



Olycksår

2009-02-13 @ 14:01:04
På universitetet utryckte jag högljut mitt missnöäje över Fredag den 13, jag som verkligen har tillräckligt med otur som det är då Danne påpekar att den 13 är en fredag oxå i mars och November. Är man vidskeplig har vi ett riktigt olycks år. Men eftersom jag är olycksam och dagen är olycksam idag slår det kanske ut varandra och så får jag sjukt tur. Eller bara en normal dag som alla andra människor utan sönderslagna föremål, utspilld vätska och snubblanden och missbedömda avstånd.


Great tisdag

2009-02-11 @ 19:12:15
Igårkväll var en riktigt rolig tisdagskväll. Jag och PJ spelade X-box pro evolution soccer. Sjukt kul spel, jag testade att vara både A.I.K. och Chelsea, tyvärr behöver jag nog lite mer träning innan jag blir en stjärna. Under tredje omgången lyckades jag fortfarande inte göra något mål trotts att jag hade Manchester U och han hade IFK Göteborg. Senare på kvällen skulle vi dra och chilla på Olles men beslutade oss i sista sekund att köra på Pipes istället - klokt val. Däre jobbade nämligen en riktigt cool bartender. Då Pipes stängde kl 11 satt vi kvar och hade rock-låt gissar tävling med Bartendern. Sedan kom Fredrik förbi som oxå är lite gröngöling i bartenderbranchen, han började snacka med Bartendern som började göra massa konster för oss. Han jonlerade med glas och flaskor, staplade upp sjuka glaspyramider, slog ihop shakers och hällde med flera strålar på en gång samt kastade runt ett glas med vatten och is upp och ner utan att spilla. Vi fick även se en film på hans mobil på en Bartender kolega som hade en show live - den uppvisningen ska jag inte ens gå in på. Jag undrar hur länge man måste öva samt hur många glas som man måste slå sönder innan man blir så bra....


Myskväll

2009-02-06 @ 16:10:58

Åh om bara ett litet tag kommer Em hit. Vi ska baka någonting gott med choklad och se på Disneys Wall-E :D
Det var jättelänge sedan jag bakade. Ja det beror på att jag är kass. Jag funderar på vit chokladmousse med hallon. Nog för att jag är en katastrof i köket men jag har ju Em som kan se till att jag inte glömmer någon ingrediens.




En trevlig tisdagskväll

2009-02-04 @ 15:00:57
Igårkväll hade jag och Daniel chillarkväll med Laura Croft och Tomb Raider. Vi satt i myssoffan och med kuddar och filtar och hade bunkrat upp oss med en flaska av mitt absoluta favorit rödvin Abali 2001, mörk Marabou Premium choklad med citron och ingerfära (som Daniel övertalade mig att testa) samt Mango.



Det var skönt att bara koppla av och slappa i en god vänns sällskap efter en stressig dag. Eftersom både jag och Daniel är stora Laura Croft fans efterlämnade fimen en härlig feal good känsla. Citron chokladen var till min stora förvåning jättegod - men passade inte riktigt i kombination till vinet som är ganska markant och fylligt i smaken.


Jag vill inte veta hur jag blir då jag blir gammal

2009-02-02 @ 21:40:16
Ibland är det ganska så jobbigt att vara jag. Folk påpekar ofta att jag har väldigt lite tålamod vilket är sant, men sedan så är jag så otroligt klumpig. Inte nog med att jag liksom snubblar över strecken på övergångsställena utan jag är glömsk också, fruktansvärt glömsk. Jag strör tillhörigheter till mig överallt. Idag satt jag och pratade med Annica som gjorde krokodiler i telefonen och glömde bort att jag skulle åka och träna. Jag upptäckte klockan i sista minuten och skyndade mig iväg bara för att upptäcka efter halva vägen att jag glömt gymkortet hemma. Så jag vände hem igen, hämtade kortet och körde i ilfart upp till IKSU (missar man ett pass blir det nämligen 50 kr i böter vilket jag inte är särskillt sugen på efter en  krajad bil och en lokalhyra på 3500 efter min fest). Naturligtvis fanns det ingen parkering ledig nära ingången så jag fick springa för att hinna i tid att hämta ut min biljett (jag klarade mig med 1,30 minuters marginal) men jag hinner inte längre än till omklädningsrummet innan jag upptäcker att jag glömt min vattenflaska i bilen........

Ibland är det ganska jobbigt att vara jag som sagt.....


Lyckad kväll

2009-02-02 @ 16:52:42
Min och Ems födelsedagsfest blev trotts allt över mina förväntningar. Trotts att allt som kunde skita sig sket sig hade jag askul. Det blev ca 60 gäster vilket var lite mindre än vi räknat med men jag hade ändå inte tid att vara så social med alla som jag hade velat. Nu låter jag ett urval av bilderna från kvällen tala för sig själva. Resten finns på facebook...

  
  
   
  
  


-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-