Pinsamt Frida

2008-07-29 @ 17:05:24
Jag tenderar som tjej att vara väldigt grabbig av mig men här går gränsen.

Igår lirade Gnaget och min bästa vänn Emmy hade lovat att följa med mig till Olerys. Kvällen var underbar, det var varmt och skönt och vi satt på uteserveringen med iskall öl och njöt av matchen som Daniel Mendez såg till att vi vann. All Öl gjorde mig dock väldigt kissnödig så när dommaren äntligen blåste av matchen sprang jag iväg på toa. Jag har en toalett som jag alltid går på inne på Olerys men den var nu upptagen och jag var verkligen jättekissnödig. Jag såg mig om och fick syn på en annan toalett jagf hade för mig att jag och Sandra gått på en gång i fyllan. Kvickt rusade jag in på toan i min lilla vita spetsklänning och krockade med en chokad........KILLE som stod vid......PISSOAREN. Det var en HERRTOA jag rusat in på. Men eftersom jag likaväl hade tagit flera steg in kunde jag ju likagärna använda toaletten som att springa ut, jag var ju så kissnödig. Jag gick in, kissade väntade ett tag för att försäkra mig om att det var tomt därute så ingen skulle se mig. Tji fick jag för då jag öppnar dörret står inte mindre än tre killar där och stirrar på mig. Jag stirrade envist upp i taket för att inte råka se någon pillesnopp och krockade därför i dörren varpå jag mycket generad skyndade därifrån.


Dagens höjdpunkt

2008-07-28 @ 13:58:09
Igår åkte jag och min kusin Rebecca ner till havet. Det var underbart, solen sken och vinden fläktade lagom. Väl nere på stranden träffade vi Kicki och Emmy. Emmy och Rebecca låg kvar och stekte sig i solen medan jag och Kicki tog ett dopp i havet. Det var fasligt kallt (typ 24 grader, Ja jag har blivit mes på gamla dar). Vi bet ihop och simmade lite och jag såg lömskt till att blöta ner mig så mycket som möjligt innan jag smög upp på stranden där den inte ett ont anande kusinen låg på mage och solade. Snabb som en vässla kastade jag mig ner och la mig på hennes rygg böt och kall! Hon blev inte så glad.

Idag skiner solen oxå men nu jobbar alla så jag kan inte åka till stranden själv. Ikväll har dock Em lovat att följa med mig till Olles och se Gnaget vilket var mycket storsint av henne. I owe you!


Sol sommar och bad

2008-07-27 @ 20:12:30
Helgen har varit underbar. På lördagen följde jag med mina föräldrar till deras vänners sommarstuga och det bjöds på mycket god mat och vin. Jag fick även ta mig en tur på Bos vattenskoter vilket garanterat var det roligaste jag gjort i sommar. Han gjorde sitt bästa för att slänga av mig men jag höll mig kvar (5 minuter till och mina armar hade inte klarat det)

  
  


Älska sommar

2008-07-24 @ 21:45:15
Idag var en härlig dag. Solen sken och jag ville till stranden men alla skulle jobba så då hakade jag på Daniel och Rebecca på stan. Rebecca skulle hitta nya kläder men hon är världens veligaste kvinna och man får beundra att hon lyckas köpa några kläder alls. Daniel smygplåtade oss inne på MQ

  

Ikväll var jag med Daniel på stan och satte upp reklam, sedan satt vi och chillade på bryggan i sommarsolen. Dom har lovat sol imorgon oxå och jag ska steka. Imorgon kväll blir det shape up för oss rutinerade shape up bitches. Jag och Daniel ska fira antagningen till universitetet. Hoppas vädret håller i sig så man kan njuta av en kall bira utomhus i sommarvärmen sen. Be there evrybody!


Tullsäkerhet-My Ass

2008-07-23 @ 16:34:35
Förra veckan skulle jag flyga till sthlm. Nu har dom skärpt reglerna jättenoga, man måste lämna fingeravtryck och får knappt ha med sig någon vätska. Jag blev strängt beordrad att lämna ifrån mig min drickyoghurt för sådanna var reglerna. Fine, det hade jag kunna respektera, grejen är bara den att trotts deras jävla säkerhet kommer jag igenom flyg tullen både dit och hemvägen med en jävla KNIV i handväskan med ett vasst blad på minst en decimeter....(En gammal klasskopis hade den att skära korv med då vi grillade men så glömde hon den och jag la den i handväskan för att lämna tillbaka den men glömde bort att den låg där) 



Det är bara så jävla sjukt, min kopis fick inte ha med sig en pincett och jag fick inte ha min yoghurt men en KNIV det går bra eller? För om jag verkligen hade tänkt kapa planet hade jag ju slagit piloten i huvudet med min yoghurtflaska eller noppat hans ögonbryn - jag hade ju aldrig använt kniven.....



Skitungar

2008-07-14 @ 16:59:54
Idag skulle jag och Rebecca til stranden och glassa vilket vi planerat sedan i julas. Presis då vi kom fram till bettnäs försvan solen och himlen var gråsvart och det blåste. Då vi klev ut från bilen syntes inte en millimeter av blå himmel någonstans. Vi börjar svärandes gå ner mot stranden. Rebecca gnällde över att hon frös, det gjorde jag med och försökte tappert med "Vi ger det en halvtimma så kanske det spricker upp". Ju närmare stranden vi kom desto fler besökare mötte vi som lämnade stället. En liten flicka på 3 år tittar på oss som om vi vore dumma ihuvudet och utbrister "HALLÅ! Det är faktiskt KALLT här!" Det var svårt att forstsätta med självbedrägeriet om sol då, så tio minuter satte vi oss i bilen och körde in till stan igen. Naturligtvis började solen skina då så vi valde att dra ner till Bölesholmarna (En insjö från en älv) och sola.

Jag gick ut på bryggan och doppade foten i vattnet då två småkillar går förbi.

Kille1: Såg du gäddan?
Kille2: När vardå?
Kille1: Den simmade där  (pekar ut i vattnet)
Kille2: Titta där har vi två gäddor! (Pekar på oss)
Kille1: Vardå?
Kille2: Där (pekar på oss igen)
Kille1: Haha ska vi fånga dom i håven
Jag: SKA DU ELLER JAG SLÅ DEM REBECCA?

Fatta vad gamla vi måste ha varit i deras ögon, jag vile gå fram och knuffa ner dom små gnomerna i vattnet. Vi går tillbaka till våran filt då ett fruktansvärt skrikande börjar. En gäll flickröst ropar förtvivlat gråtande efter soin mamma. Skrikandet ökar och ökar och jag blev nästan orolig.

Jag: Är det någon som misshandlar ungen?
Rebecca: Gäsp, nej det är bara hon i rutshkanan som vägrar åka med sin pappa som klättrat upp utan vill åka med sin mamma.
Jag: Jasså, jävla unge. Memo till mig själv - nästa gång jag åker till stranden ta med öronproppar

Jag bjuder på ett kort från trippen. Här är jag och Rebecca som solar!


Bakis morgon

2008-07-13 @ 15:50:17
När Pirayan kom hem igår var hon på världens bästa mamma humör och så snäll och rar.

Jag: Mamma, kan inte du göra någon mat åt mig
Pirayan: Självklart! Vad vill du ha?
Jag: Vad som helst bara jag slipper laga det sälv!


Sedan bjöd hon mig på ett glas vin och vi satt och pratade och skvallrade och hade jättetrevligt. Det var nästan så att jag inte ville gå då mina polare dök upp för att plocka upp mig. Idag vaknade jag klockan 10 och mådde oförskämt bra. Efter att ha varit nykterist i två veckor tog jag igen det rejält igår. Jag vred mig runt i sängen och började försöka att minnas kvällens händelser. Mitt sista minne var att jag var jätteirriterad över att mina kompisar vägrade låta mig gå hem. Förmodligen av omtanke men jag kanske hade behövt den där promenaden för jag var tydligen väldigt packad då jag kom hem. Ungefär då jag tog upp telefonen och grimasherade åt mina fylle sms så infann sig migränen. Den slog till skitsnabbt med full kraft och jag trodde huvudet skulle gå i bitar och att jag skulle kräkas. Alla husets ljud hördes monsterhögt och minsta lilla knak etsade sig in i min hjärna och skar. Ynkligt ropade jag på pirayan men hon var på sitt köttätar humör och tyckte inte det minsta synd om mig. Det var mitt eget fel att jag hade migrän. Det var det oxå men just imorse skulle mina föräldrar straffa mig så mycket som möjligt. Jag tror mamma kom in fem gånger för att öppna mitt fönster, ställa något i mitt kylskåp, hämta en telefon, hämta två smutsiga glas, kolla varför jag inte klivit upp osv. Sen då jag ligger där nerbäddad under täcket i bara troserna och mitt rum ser ut som ett bomnedslag hör jag farsans röst från min hall "Och det här är Fridas rum" Klick så tände han lampan. Vad i helvette, drar han hit folk nu. Paniken rusade genom min kropp och jag drog täcket över allt utom ögonen. Flinande tittar han in genom dörren och skriker LUUURAD! Sedan ställde han sig vid min säng och dansade solskensdansen, viftade med armarna och sjöng "godmorgon, godmorgon" Jag sylade en kudde efter honom och drog täcket över huvudet. Tio minuter senare var han tillbaka med en rulle toapapper jag inte behövde och retades lite mer.

Kvällen igår var kul iaf.



Jag sitter som coolingen i mitten



Jag är så tapper

2008-07-12 @ 14:00:04
Åh jag är nästan så slut att jag inte orkar gå ut ikväll, men bara nästan. Helt sinnessjukt vilken energimängd som går åt åt att städa och handla mat. Jag är så jävla bäst som orkar. Jag har diskat och plockat saker hela förmiddagen och sedan har jag dammsugigt. Efter det åkte jag och handlade och skryt, skryt, skryt I get it :P Men det ÄR jobbigt att handla.  Det måste ha varit väldigt soligt innomhus på ICA idag för en massa människor gick runt i solbrillor. Jag klarade mig som tur var utan brännskadår från dom dova lysrören i taket. Jag misstänker att ICA Maxi bildat packt med moderaterna för alla deras kundvagnar drar ständigt åt höger och idag var dessutom vänsterhjul omöjligt att rubba så den var extra besvärlig att styra. Då man äntligen är framme i kassan med mina högst 11 varor kommer naturligtvis en dam springade med en kundvagn som är så full att den nästan svämmar över och verkligen klämmer sig före. Tur för henne att hon inte behövde vänta i en minut på mej min mjölk, loka, glass, fläskfile, potatis och juice.

Värst var när jag skulle in i bilen igen. Pirayans bil har ingen AC och kan en varm sommardag som denna gämföras med en bastu på hjul. Man kokar därinne utan rutorna öppna. Men naturligtvis var det kö på E-4an och jag hade som vanligt oturen att få rullande tjenobyl framför mig. Den bilen hade ett bäst före datum för 50 år sedan och ingen katalysator och dom varma avgaserna svävade in genom mitt fönster. Det var bara att välja hur jag ville dö, grillad eller gasad, grillad eller gasad, grillad eller gasad. Till slut bestämde jag mig för att värmen var värre än avgaserna och andades så pyttelite jag kunde tills jag äntligen fick svänga av.

Nu har jag tagit mej igenom, både städning, handla mat och avgasr så nu får pirayan ha översende med att krafterna tyvärr inte räckte till att städa mitt eget rum tills hon och pappa kommer hem. Jag är ju inte precis stålmannen även om det inte är långt ifrån!


Det har nog alltid varit så.

2008-07-11 @ 01:25:18

Jag skrev nyss ett för mig riktigt personligt feel good inlägg. Det var skönt att skriva av sig men jag hindrade mig i sista sekunden för att ofentliggöra det. Tro det eller ej men jag har faktiskt även en seriös sida även om jag ogärna plockar fram den och jag känner mig inte riktigt mogen för att låta vem som helst se den sidan. Kanske dyker texten upp lite senare i år

Nu har mina föräldrar snart varit borta i 11 dagar och även om det är najs med kaffe och glass till frulle är det drygt att göra allt själv och ja, jag saknar min mummy. Därför bjöd jag in mig själv på middag hos min kusinis ikväll, på grund av maten alltså (och för snoka i hennes senaste dejt om man nu kan kalla det det) ska väl erkännas. Vi började prata om diffusa minnen vi hade av en resa våra familjer gjorde ihop till öland då vi var än 3/4 år. Tydligen var jag lika klumpig då som nu. Min farbror berättade att han och pappa stått och pratat om oss på gräsmattan och pappa beklagade sig "Frida är så klumpig, man måste ständigt vakta henne för hon lyfter inte på fötterna då hon springer runt och snubblar" Sekunden efteråt kommer Rebecca löpandes över gräsmattan och jag löper inte långt efter. Rebecca springer och hoppar lätt över en liten ojämnhet i gräset, jag springer efter och "Dunk"..... ja ni fattar. Jag har nog alltid varit sådan helt enkelt. Jag var tidig med att gå och springa och dessutom sjövild och katastrofalt klumpig. Jag hade en hjälm på huvudet under mitt första år för att mamma och pappa var så oroliga för att jag skulle snubbla och slå mig illa.



Varför ska jag vara så helvetes klumpig???

2008-07-07 @ 18:34:06
Hur svårt kan det vara att ta hand om sina föräldrars hus i en vecka medan dom är i Norge då man dessutom är sjuk och inte har några vilda fester eller drivor med kompisar. Aldeles för komplicerat om man heter Frida iaf. Jag är nu livrädd för jag tror jag lyckats praja våran 4000:- kr kaffemaskin. Den började stå och blinka på "Service" för kanske fyra dagar sedan men jag hade ingen aning om hur den skulle servas och tänkte att det fick mamma och pappa fixa då dom kom hem - den funkade ju att göra kaffe med iaf. Den fungerade utmärkt, ända tills imorse då jag bryggde en kopp. Helt plöttsligt börjar maskinhelvetet brumma jättehögt och skaka och pipa. Jag försökte stänga av den men inga knappar funkade och den lät bara högre tills jag blev livrädd och ryckte ut sladden. Sedan dess har jag inte vågat slå på den :S

Inte nog med kaffemaskinen. Min mamma aka pirayan har 7 skitfina orkidéer i sitt köksfönster hon älskar. En av dessa började plötsligt tappa blommor och jag tänkte att den kanske behövde vatten. Jag tog en kanna och dränkte den rikligt i vatten men dagen efter såg den ännu bedrövligare ut och hade tappat minst 13 blommor. Förtvivlad berättade jag om missödet för min kusin som uppluyste mig om att orkidéer tydligen är jättevattenkänsliga och måste vattnas underifrån så att man sänker ner rötterna. Så det gjorde vi. Det funkade men skadan var redan skedd och detta är nu vad som återstår av pirayans älskade Orkidée.



GMM "tillslut fick Gargamel smurfarna"

2008-07-07 @ 13:11:32
GÄNGET

   
   
  
   



KISS

  
   



HUMOR

 <-- Dom hade lång öl i Belgien


 <-- Banan, Jordgubb,Citron, Vanilj och...smurf
 <-- Tillslut fick Gargamel smurfarna, han gjorde glass av dem


Det går långsamt mot förbättring

2008-07-06 @ 12:09:17
Det Belgiska mördarviruset börjar äntligen släppa, åtminstone inbillar jag mig själv det. Nu börjar jag njuta av att ha hela huset för mig själv. Hur najs är det inte med Kaffe och Jordgubbsglass till frukost? Kanske, kanske har min tur börjat vända. Gårdagen blev riktigt lyckad. Daniel lagade sin mango/curry/kyckling gryta åt oss. Vi slängde ner en *hemlig* ingrediens och det blev hur gott som helst. Sen drack vi upp mitt vin och diskuterade allt ifrån mammor och universitetsutbildningen vi sökt till Ushers näsborrar.

Ikväll är det Gnaget. Jag känner mig peppad med tanke på hur fantastiskt dom lirade sist. Jag hoppas matchen sänds på canal+ för jag känner mig inte pigg nog för Olles än. Något posetivt är iaf att jag nu hittat två AIK mates jag tänker släpa med mig senare i sommar.

Min förra klasskompis Hanna gjorde min dag idag men en bild. Jag hoppas hon inte misstycker att jag lägger upp den här men den var så sjukt kul. Jag satt typ och skrattade i en halvtimma.



Nu har jag kirrat med festivalbilderna så dom kommer i nästa inlägg. Dom är riiiiktigt snygga kan jag förvarna om.
Heja Gnaget!


Fortsättning följer

2008-07-05 @ 13:28:53
Det är ett nedrigt Belgiskt mördarvirus jag har råkat ut för och det vägrar att släppa. Dessutom är mina föräldrar och Gremelinen i nord Norge (som tydligen ser ut som i sagan om ringen, tack mamma nu känns det bättre att vara sjuk här hemma). I Tisdags och Onsdags hade jag åtminstone söt Viktor här som såg film med mig och klappade mig på huvet men nu har han åkt och ska rädda barn i Africa så nu är jag all by my own igen. Som tur är har jag ju snälla kompisar iaf även om det inte riktigt går som jag planerat. Emmy hade lovat att köpa Häägen-Dazs jordgubbsglass åt mig men igår fyllde hennes morfar år så det gick inte. Ikväll ska Daniel komma hit och tycka synd om mig och eftersom han är bra på att laga mat och jag suger så tyckte jag att han kunde laga middag åt mig och så kunde vi dricka upp mitt lådvin och beklaga oss över allt elende. Men det gick inte för bajs Daniel skulle jobba så då får jag laga mat själv iaf :S

Jag började min morgon royality iaf. Jag spolade upp ett varmt badvatten med massa godluktande badskum och dukade upp med ostmackor, kaffe, nyponsoppa, yoghurt med müsli och dom senaste dagarnas tidningar jag inte orkat plocka in förrän idag. Rätt lagom mycket papper för jag läser ändå bara serierna.



Nu sitter jag och lyssnar på Guns'n'Roses och borde egentligen skriva på en mördartråkig grej men jag tyckte så synd om mig själv att jag tog en blogg paus. Nåja nu måste jag väl fortsätta. Ha en bättre dag än mig alla därute!


GMM

2008-07-04 @ 15:37:53
Jag hade egentligen tänkt vänta med detta inlägg tills jag fått alla våra snygga festivalbilder men jag är (ovanligen) sjuk igen och har väldigt långtråkigt så jag bloggar om den nu! Bilderna kommer senare.

Resan var underbar, vi hade hur kul som helst och såg en massa bra band. Tack Emmy, Stefan, Jennifer, Mattias, CH, Tobias, Tomas, Fredrik och Christer. Som vanligt skämde jag ut mig x antal gånger och blev sjuk på hemresan. Här följer min ressention på några av banden vi såg.

Yngwie Malmsten
Ja killen är ju grym på gitarr men jag är inte så mycket för honom. Mest för att han verkar vara en sådan diva. På scen var han väl helt okej, skulle trasha sin gitarr i sluttet, det gick lite sisådär.

Saxon
Saxon har jag sett live förut men dom var lika grymma som alltid. Otroligt bra live. Kul att se att rösten höll så bra trots att han börjar bli gammal.

Whitesnake
Stämning är det ord som passar bäst. Även whitesnake har jag sett förut men David Coverdale har en otrolig röst och fast han verkade lite påverkad fick jag gåshud då dom spelade "Is this love" och "Here I go again" Otriligt bra!

Judas Priest
Otroligt coola att se live, särskillt efter att jag lyssnat på dom, ganska mycket. Rob Halford var till skillnad från Saxon och David rätt sliten som sångare. Han stod mest still i sin jätterock och höll micken precis intill munnen. Men så ska man väl inte glömma en Axel Rose 2006 som sprang ut och fick syrgas efter varannan låt, eller en Ozzy 2007 som glömde bort sina egna texter.

Sabbaton
Jag blev otroligt possetivt överaskad av detta svenska band. Jag hade inte hört så mycket av dom förut men dom var fantastiska på scen. Mestadels för att dom såg ut att ha så jävla roligt. Sångaren var ett enda energiknippe och for konstant runt på scenen och conectade verkligen med publiken. Roligast var då han helt plötsligt i en engelsk låt började sjuga "vill du suga min kuk". Det var ju bara Svenskarna som begrep vad han sa.

Sonata Arctica
Jag har inte lyssnat så jättemycket på Sonata så jag kunde bara ett par låtar men dom var kul att ha sett live. Jag var ordentligt sliten då dom spelade men då Tony sjöng Replica var det så jävla vackert att håret reste sig på mina armar.

Kiss
Var ska jag börja. Kiss var dom som bjöd på garanterat mest show. Det var smink, glammrock, eld, raketer, dom åkte upp på lysnande plattor, Paul Stanley åkte ut över publiken i en linbana, Tommy Thayer körde gitarsolo bakom huvudet och Katten från yttre rymden slamrade loss på sina trummor. Hela första fem låtarna stod jag bara och tänkte "jag ser KISS, jag ser KISS, jag ser KISS" Jag kommer ihåg på dagis och sexårs då alla mina killkompisar ville vara kiss. Dom klädde ut sig på maskerader och vi såg på kiss videos. Det var så häftigt att få se dom live.

In Flames
In Flames hade den tråkigaste publiken ever. Bandet försökte sitt bästa med att få med alla zobiies men det gick inget vidare. Folk väntade väl på maiden men ändå. Jag tyckte lite synd om svenskarna.

Iron Maiden
Iron Maiden hade solklart det bästa framförandet. Jag hade oturen att bli sjuk då dom spelade men som om jag lät den bagatellen hindra mig. Bruce Dickensson är nog den enda sångare jag tycker har en röst som kan mäta sig med KIskes. Dom var helt otroligt bra live och jag avundas er som får se dom den 16:e i sthlm.

Publiken
Publiken på graspop får i allmänhet IG - !!! Någon enstaka gång var det fart på dom men mestadels var Belgarna sjukt tråkiga. Om man sjöng med så tittade folk snett på en liksom ba "men hallå varför sjunger hon" och det var inte ofta det hoppades.


Ressention på annat

Maten
Maten i belgien var förskräcklig tillslut. Dom hade majonäs på ALLT. Majonäs på pizzan, majonäs på kebabben, majonäs på pomfrittsen, majonäs på köttet och till och med Majonäs på ostmackor :S
Det var skönt att komma hem igen.

Campingen
Vi hade en bra plats nära festivalområdet i år. Som vanligt gick alla omkring och skrek "HORA" som betyder typ "party" på hollänska och "TIMMY" som jag antar att dom fått från South Park. Vi kontrade med att skrika "SLYNA" och "PETER" . Första kvällen ramlade 3 pers över vårat tält men annars var det ganska lugnt. Våra grannar var kåta franskar. Första kvällen då vi skulle sova så skakade hela deras tält och jag puttade på Stefan och skojade och sa "Jag undrar vad dom gör" Sedan började hela tältet skaka som fan och det var ingen tvekan om att dom verkligen hade sex på riktigt och vårat gäng höll på garva ihjäl sig.

Min otroliga klumpighet
Att förvänta sig att resan skulle flyta på utan att jag skämde ut mig är väl kanske att hoppas på ett under men att jag skulle lyckas med så mycket är bara otur. På bussen på vägen ner så stannade vi på Donkan för att ha ät/kiss paus. Inne på toaletten så lyckas jag sparka till den där plåtgrejen som, man slänger bindor och tamponger i och den gick sönder och ramlade i golvet med ett öronbedövande skrammel och vad värre var - den var inte tom! Jag flydde snabbt fältet. Senare på kvällen då vi stannade för att kissa hade jag lagt papper på ringen och orsakade mig själv en klassisk "toalettpappersvans". Sedan på busen så råkade jag vispa til en öl som for omkull och blötte ner diverse människor i min närhet inklusive mig själv.
På fredagen hade vi gått in till Dessel för att handla och jag var snabbast och satte mig utanför affären och väntade på resten av mitt crew. Då dom äntligen kom reser jag mig upp och slår huvudet i en cykel som välter och trillar på nästa cykel......ja ni fattar. Värsta domino efekten och hela perkeringen stirrade på mig.
På lördagen gjorde jag faktiskt inte bort mig om det inte räknas med att spilla kaffe på mig men det gör jag ju jämt.
På söndagen däremot, så skulle jag ladda min mobil vid en sorts mobilstolpe som fanns på området. Jag hade nyss köpt en flaska vatten som jag höll fast i toppen med tänderna medan jag använde händerna till at fästa mobilen i laddaren. Då tappar jag flaskan i munnen som först dunsar ner i huvudet på en tjej för att sedan rinna ner i hennes skrev så det ser ut som om hon har kissat på sig. Hon var inte glad!

Bilder kommer senare så håll utkik gott folk! Nu ska jag göra lite kaffe.


-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-