Prestationsångest!

2009-08-31 @ 23:56:01
Idag var min första dag som student till vetenskapsjournalist. Jag verkar ha fått en bra klass men dumma nya klasskompisarna ger mig prestationsångest! Jag kände mig omåttligt tråkig idag då vi skulle pressentera oss. Alla var så meriterade med livserfarenhet och hade coola namn, typ

"Hej mitt namn är Leonard, jag är hälften amerikanare och hälften fransman. Min pappa stred i vietnam och min mamma är författare. Jag har bott i både USA och Europa och läst kärnfysik, biofysik, litteraturvetenskap, naturvetenskap, kemi, jobbat som testpilot åt NASA mm. Förra året var jag i Afrika och volontärarbetade med att stoppa aids spridningen, efter det surfade jag i Australien där jag blev attakerad av hajar. På fritiden frilansar jag lite för bland annat Aftonbladet och DN"

Försök toppa det liksom med..

"Tja jag heter Frida. Skulle fått heta Julia men var för vild som liten så min mamma tyckte det lät bättre att vråla FRIIIIDAAA.. Jag är varken stockholmare eller norrlänning utan en identitetslös blandras. Jag har läst ett år Medie och kommunikationsvetenskap, jag är katastrofalt klumpig och ganska duktig på att vissla....."





Tappra, envisa och modiga

2009-08-25 @ 13:09:32
Fast det fortfarande är Agusti börjar canada jässen komma flygande, rönnbären har kommit och träden börjat få lite gula löv. Det är mulet, blåsigt och kallt för det mesta. Jag vill inte ha kyla och mörker. Envis som alltid klänger jag mig fast vid sommaren och insisterade därför på att hålla årets kräftskiva utomhus. Vi var ett mycket tappert gäng i fredags som tjurskalligt satt ute på altanen och mumsade kräftor Vi svepte in oss i filtar, drack snaps och skrålade på!





    



Senare på kvällen bar det av mot O'lerys.
Jag och Anna (som jag knyckt nedstående bilder av) hade onekligen mycket roligt i limousinen.

 

För att inte tala om mig och Em på O'lerys.....

 


Back in black

2009-08-24 @ 10:11:02
Jag har haft ett liv nu i sommar, på grund av detta har jag inte skrivit på 100 år. Jag har kort och gott varit upptagen med att leva, resa, umgås med min familj och mina vänner, festat, sett fotboll, sett Metallica, ramlat i älven och allt som hör sommaren till. Ni vet bara gjort saker som är roliga och ingenting och då menar jag INGENTING som är tråkigt.

Nu är dock hösten och mörkret på intåg. Jag är som AC/DC Back in black. På måndag börjar jag programmet för vetenskapsjournalistik, jag har köpt en dator och telefon med almanacka, kirrat kort på IKSU, jag har även fått jobb på Corowna där jag ska göra mitt yttersta för att inte slå sönder några glas under vintern.

Det kommer ny design på bloggen innom kort och jag blir åter igen snart aktiv med mitt så kallade liv - alla vet att det är på sommaren som man egentligen lever.
 
Enjoy!


-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-