Dumma moln

2011-01-04 @ 09:34:30
Vad är nu detta? Här är man uppe med tuppen och hoppar as taggad på att se solförmörkelsen. Men så är det MOLN ivägen. Dumma moln, jag ville ju se


Sanering och lussekatter

2011-01-03 @ 23:48:14
Idag har jag städat (jag antar att sanerat skulle vara ett riktigare ord att använda) lägenheten. Mitt levene som ett totalt yrväder medför förrödande konsekvenser i rumshygien (skriva tenta, ner till stockholm, jobba, plugga, jul, festa, festa, ner till stockholm, nyår, fest) Jag är förvånad över att inte skyddsnämnden hann dyka upp och vira in alltsammans i gul skyddsplast med texten "varning hälsofara". Jag vill inte ens veta vad damerna i "Rent hus" skulle ha hittat om de analyserdae kletet under diskbänken eller dammet längst in under min säng. Det hade typ muterat sig, fått liv och rullade runt inne i mörkret. Kanske var de deras fel att golvet knakade när jag försökte sova igår.

Men nu är det rent. Så rent att jag imorgonbitti kan hälla ut mitt frukostfil över plankorna i sovrummet och äta direkt från golvet. (Varför jag nu skulle vilja göra det.....) Mycket tack vare min nya dammsugare. Då den gamla inte ens klarade att suga upp ett popcorn insåg jag att jag var tvungen att köpa en ny. Men det är fruktansvärt irriterande att behöva lägga 1400 kroner på en dammsugare när jag kunde ha lagt dem på resor, upplevelser, kläder, alkohol eller något annat roligt.

Ikväll kom Daniel hit med lussekatter. Vi var lika fuckade i huvudet båda två. Jag skulle följa honom till bussen men vi snirklade liksom runt i cirklar längs universitetet och missade den två gånger. Roligaste diskutionen under kvällen....
Daniel: Du fyller år den 7e va?
Frida: Nej den 6e
Daniel: Jag har för mig att det var den 7e!
Frida: Haha, min pappa fyller år då, jag fylkler år den 6e!
Daniel: Frida är du säker?
Frida: Japp. Är det någonting här i världen jag faktiskt är säker på så är det när jag fyller år.

Jag har faktiskt fyllt år den 6e januari, varje år ända sedan jag föddes och det ämnar jag göra även i år!


Gott nytt år!

2011-01-01 @ 16:10:19






Efterfesten tog inte slut förrän klockan fem då jag och Jenny deckade i varsitt sovrum. Klockan nio på morgonen vaknade jag och kravlade mig ut i köket där jag släppte ner två treo och en resorb i ett stort glas vatten, sedan kravlade jag mig tillbaka till sängen. Att säga att lägenheten var stökig är en underdrift, jag hade en sopkvast men en snöskyffel hade varit mer användbart. Det kändes som att vakna i en soptipp. Burkar, papper, chips, popcorn, glas, flaskor, snus och kapsyler i ett hav. Överallt var det klibb och kladd. Men vi hade otroligt kul. Vardagsrumsgolvet förvandlades till ett dansgolv där vi alla efter 12 slaget fekkade sönder till gamla partylåtar.














Tack till er alla som gjort mitt 2010 obeskrivligt bra! Nu har vi ännu roligare 2010.

Daniel, du vinner mitt snygghetspris oxå ;)




-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-