Dagens klantighet

2010-03-24 @ 17:25:00
Hur många gånger kan man grovt misshandla sitt ena öga på en och samma dag? Om man heter Frida är svaret två. Imorse hade jag ont i ryggen och för att mjuka upp musklerna drog jag på lite tigerbalsam. Sedan kliade jag mig på ryggen. Sedan kliade jag mig i ögat. Sen hade jag tigerbalsam i ögat. Det svider inte lite.

Med svidande öga satt jag sedan och kämpade med vad som återstod av min hemtenta. En kraftig huvudverk började ta form. Tillslut gjorde ögonen och huvudet så ont av att kolla på skärmen att jag beslöt mig för att ta ut mina linser och ta på mig glasögonen. Naturligtvis så var mina glasögon spårlöst försvunna så jag nöjde mig med att droppa lite återfuktande ögondroppar. Bara det att sekunden ögondropparna nuddar ögat upplever jag istället för en svalkande känsla ytterligare smärta och sveda. Jag granskar burkhelvetet närmare och inser att det inte är ögondroppar utan nagellim som man använder till akrylnaglar.

I panik rusade jag in i badrummet och spolade ögat allt vad jag kunde med vatten. Som tur var hällde jag inte limmet i själva iris utan på sidan av ögat vilket fick mig att ringa sjukvårdsupplysningen istället för att rusa iväg till akuten. Det var tydligen ingen fara. Däremot fick jag avsluta min hemtenta med migrän, ilsketårar och lim i ögat...



Nu är det vår!

2010-03-14 @ 19:08:09
Ingenting skriker vår så mycket som säsongens första avspark inne på Råsunda. Sol, slask, fågelsong och krokusar i all ära men för mig är den officiella vårdagen den samma som den dag då A.I.K. inleder allsvenskan. Då man står i tunn vårjacka med en bira i handen och hälsar spelarbussen välkommen. Förväntning och spekulationer inför kommande matcher. Känslan är unbeatable!

Tyvärr var inte Gnaget lika på topp som jag idag. Det var väl ingen värdelös prestation men jag hade åtminstone förväntat mig 1-0 till regerande svenska mästarna. Idag fick jag känslan av att A.I.K. hade träningsmatch, de tog det lugnt, joggade lite, kände på planen osv. Vissa prestationer stack ut från mängden, Bojans inlägg i sista halvlek var felfritt, å andra sidan delades många onödiga kort ut. Tur för oss att domaren också var lite slö, Mutumba får passa sina  armbågar i fortsättningen.


Varför varför varför?

2010-03-04 @ 20:18:11

Jag håller på att författa ihop en meritförteckning inför sommarjobb jag tänkt söka och då bör man väl ha en trevlig lämplig bild på sig själv. Jajustja en lämplig bild för meritförteckningen var det. Varför tar man ALDRIG seriösa kort? VARFÖR SER JAG UT SÅHÄR PÅ ALLA MINA KORT?
(Obs! Jag är endast alkoholpåverkad på tre av nedstående bilder)

  

   

   

 



-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-