Jag är onekligen en mycket mogen person

2008-01-08 @ 21:07:41

Jag känner verkligen hur mycket jag mognat sedan jag fyllt 19. Jag har blivit en sååå vuxen och ansvarstagande människa (inte). Men egentligen så varför måste man växa upp?? Visst, dricka kaffe, ta körkort, jobba och skaffa lägenhet är väl en sak men bara för det behöver man ju inte bli tråkig. Om jag vill tänker jag minsan fortfarande dricka saft och hasa på strumporna. Tänk så mycket roligare det är än att gå.

På julafton skrattade dom åt mig. Jag önskade mig samma sak i år som när jag var fyra (Pippi på dom sju haven) Den försvann i flytten och jag var mycket depprimerad, jag gnällde om det hela året. Och jag blev lika barnsligt glad när jag fick den som då jag var fyra, allt var som vanligt och innom loppet av en timma hade jag bytt min obekväma finklänning mot myspyamas och tofflor. På min födelsedag ville jag fick jag PANG-kakstårta, familjen och släkten skrattade åt mig igen - barnsligt. Men sedan så åt alla pangkakstårta fast det fanns vanlig tårta så mig lurar dom inte. Det är bara och erkänna, det är gott med pangkakor. Och så länge ordet "vuxen" innebär "tråkig" så kommer jag aldrig växa upp!

image23



Postat av: Annika

Klart du är mogen!
- Not

2008-01-21 @ 23:30:34
URL: http://loverliie.blogg.se




Kom ihåg mig?







Trackback
-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-