Min sista dag som tonåring

2009-01-05 @ 15:13:11
Idag är min sista dag som tonåring, det känns lite sorgligt. Jag tvivlar stort på att jag över en natt kommer att växa upp, lära mig sortera tvätt, byta motorolja, deklarera och sluta hasa på strumporna i koridorer men tänk om jag verkligen blir vuxen en dag. Jag är inte rädd för att mogna och ta ansvar, jag är rädd för att bli tråkig. Rädd för att sluta äventyra, sluta hoppa i vattenpölar och pilla folk i öronen. Men det kommer nog inte och ske - jag lär aldrig sluta vara barnslig även om jag får rynkor och huslån.

Dagisbarn inser inte hur skönt dom har det, blir dragna i en mysig vagn, har någon som snyter dem, tvättar deras kläder och ger dem köttbullar och makaroner.
Inte ens ser det ut som om jag får PANGkakstårta av mina föräldrar fast jag vill ha det. Men men, då jag flyttar hemmifrån kan jag minsan äta pangkakstårta hur mycket och ofta jag vill.

Nytt år=Nya möjligheter. Detta ska jag göra bestämt under mitt 20 år och 2009!

1. Ha en stor 20 års fest
2. Hoppa bungy jump i Thailand
3. Ta Motorcykel körkort
4. Åka på Graspop

Fegar jag ur från bungy jumpen blir jag väldigt besviken på mig själv.


Postat av: Anna

Grattis i efterskott!!!! :D Hoppas du hade en superfödelesedag!!! puss!

2009-01-05 @ 17:40:34
URL: http://bestofwimo.blogspot.com
Postat av: Barndomsvännen

grattis i förskott! hoppas du får en toppendag! & du, det är inte så farligt som det verkar =) jag flyttar förmodligen till hus, hör & häpna, HUS, till sommaren, men jag hoppar fortfarande i vattenpölar & petar folk i öronen =D

2009-01-05 @ 17:55:14
URL: http://ellasliv.blogg.se/




Kom ihåg mig?







Trackback
-Info-



-Hej jag heter Frida och bor för tillfället i Umeå där jag studerar till Journalist. På min lediga tid gillar jag att dyka, se fotboll och umgås med vänner. Den här bloggen handlar om mig, mitt liv, min katastrofala klumpighet och min vardag. Välkommen!

-Kontakt: [email protected]

-Kategorier-

-Arkivet-

-Länkar-

-Translate-

-DesignBy-